Bli medlem i Järla IF FK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Sicklaöns fotbollsförening. Hos oss är glädjen för fotboll i centrum, där var och en kan utvecklas i sin egen takt och på sin nivå utifrån egna förutsättningar och ambitioner. Genom att barn och ungdomar får uppleva detta under träning och match skapar vi ett livslångt fotbollsintresse.

 

Järla har fotbollsverksamhet för alla barn, ungdomar och äldre från 5 år och uppåt. Du kan anmäla ditt barn eller dig själv, du kan medverka som ledare eller stödja föreningen som stödmedlem.

 

BLI MEDLEM I JÄRLA IF

 

Information från Ordförande och Styrelse
2023-11-27 10:36

Dags för information från Ordförande och Styrelse som ni kan läsa i sin helhet: genom att klicka HÄR eller klicka på nyheten till höger i rutan nyheter från våra lag.

 

Utdrag:

 

Stort TACK till er alla som svarat på enkäten ”klubbkollen” som gick ut tidigare i höstas. Styrelsen har jobbat med att sammanställa svaren och jobba med en handlingsplan om vilka insatser vi ska jobba med och prioritera dessa. Nedan hittar ni vad vi har för framtidsplaner och vad vi jobbat med bakåt. Är det något ni blir nyfikna på så kan ni läsa mer detaljerat längre ner.

 

Järla IF FKs styrelse

Catharina, Sebbe, Oliver, Gunilla, Peppis och Frida

Information om tältet
2023-11-20 21:33

Ni hittar information på genom att klicka här: Nacka kommuns hemsida

 

"Förra veckan träffade kommunen Nackas fotbollsföreningar i ett dialogmöte för att prata om de möjliga åtgärderna för att komma till rätta med luftkvaliteten i tältet. Majoriteten av föreningarna var överens om att de önskar att kommunen ska byta ut granulatet och sedan öppna tältet så fort som möjligt. Det är den åtgärden som kommunen nu arbetar vidare med."

 

Styrelsens information runt detta:

Vår inställning är att tältet ska rivas då vi ser att möjligheterna för en trygg och bra miljö är bättre. Kommunen har inget alternativ som lyder "tält på vintern, utan tält på sommaren" Vilket vore det enda rätta alternativet. 

Vi kommer att verka för en solidaritetsprincip framåt. Tränar man i tältet på vintern så ska man också träna där på sommaren....

Senaste nytt om fotbollstältet på Järlahöjden
2023-11-08 18:57

Information från Nacka Kommuns hemsida per 8 november 2023

 

Analysresultatet av granulatet från fotbollstältets konstgräsmatta visar att materialet är olämpligt att använda som ifyllnadsmaterial i den här typen av inomhusanläggning. Granulatet är av typen SBR, som oftast består av återvunna bildäck. Svaret gör det möjligt för kommunen att gå vidare och presentera möjliga åtgärder för att komma till rätta med luftkvaliteten i tältet.

– Nu vet vi vilka åtgärder som är möjliga, säger Anders Mebius, kultur- och fritidsdirektör, och förklarar vidare:
– Men innan vi tar beslut om vilken åtgärd som ska vidtas, så vill vi föra en dialog med fotbollsföreningarna om de olika alternativen.

Planerat dialogmöte

– De olika åtgärderna ger olika konsekvenser för föreningslivet, och därför är det viktigt att föreningarna får vara delaktiga i det arbetet. Vi har bjudit in till ett möte med föreningslivet redan imorgon och jag räknar med att vi där enas om vad som blir nästa steg, avslutar Anders Mebius, kultur- och fritidsdirektör.

Fotbollstältet kommer inte att öppnas förrän luftkvaliteten är åtgärdad. Som tidigare meddelats kommer tältet att hållas stängt november månad ut.

 

 

Vi kommer att vara representerade på detta dialogmöte och styrelsen har tagit ställning i frågan. Ni kan läsa om detta i Mitt i Nacka HÄR

 

 

 

 

Stort tack till Emelie
2023-10-24 11:30

Idag är Emelies sista dag på Järlas sportkontor. Emelie har valt att studera på heltid på GIH och vi önskar henne all lycka till med studierna och vart än framtiden tar henne. Vi riktar ett tack till Emelie för det år som gått och det arbete som hon lagt ner i föreningen. 

Nytt om fotbollstältet
2023-10-21 09:16

På Nacka kommuns hemsida kan ni läsa det senaste om tältet.

 

Redigerat 26/10 - kommunen har bekräftat att tältet är stängt november ut. 

 

I korta drag. Tältet stängt åtminstone november ut....

Vi får nog räkna med att tältet är stängt under överskådlig tid. Nu får vi hitta nya möjligheter och lösningar för att kunna träna på bästa sätt i vinter.

 

hälsningar

Styrelsen

 

Nyheter från våra lag
 
Järlas Webshop
Stolta Sponsorer
Bingo Stockholm - Alla hallar