Välkommen till Sicklaöns fotbollsförening. Hos oss är glädjen för fotboll i centrum, där var och en kan utvecklas i sin egen takt och på sin nivå utifrån egna förutsättningar och ambitioner. Genom att barn och ungdomar får uppleva detta under träning och match skapar vi ett livslångt fotbollsintresse.

Järla IF FK samarbetar med Hammarby IF i en gemensam vision att få så många barn och ungdomar att spela fotboll så länge som möjligt. Vi har enats om ett antal samarbetspunkter som kommer att stärka oss båda och ge bättre förutsättningar att möta tillväxten och efterfrågan i regionen. En del av satsningen är fokus på spelar- och ledarutveckling i form av ledarutbildningar, fotbollsskolor och gemensamma träningar.

Järla har fotbollsverksamhet för alla barn, ungdomar och äldre från 5 år och uppåt. Du kan anmäla ditt barn eller dig själv, du kan medverka som ledare eller stödja föreningen som stödmedlem.

BLI MEDLEM I JÄRLA IF

Sportkontoret och Café Järla Kr. Himmelsfärdshelgen
2022-05-25 09:33

Långhelg på ingång med ändrade öppettider, 25-29 maj.

Sportkontoret: Stängt från onsdag kl. 12 - måndag kl. 09:00

Café Järla: stängt torsdag och fredag. Öppet onsdag, lördag och söndag som vanligt.

Vi önskar er alla en riktigt skön långhelg!

Äntligen! Serveringen öppnar
2022-04-25 15:28

Idag 25 april har vi premiäröppning för Järlas servering från kl 17.00.

Vi kommer att hålla öppet måndag-torsdag och lördag-söndag, vill ni veta mer surfa in på Café Järla

Ny meny! VARMT VÄLKOMNA att ta en mellis före träning eller en fika medan du väntar på ditt barn som tränar.

WiFi finns i klubbhuset så du kan sitta och jobba medan du fikar och väntar.

P.S Det är betalning genom Swish som gäller

Det hände på årsmötet
2022-04-01 15:38
Årsmötesbilder från Eklidens konferenssal årsmöte för 2021

Föreningens årsmöte för verksamhetsåret 2021 gick av stapeln torsdag 31 mars. Med 36 deltagare och 34 röstberättigade medlemmar på plats i lilla konferensen bredvid Nacka Aula.

Ytteligare information hittar du här.

TACK till alla medlemmar för 2021!! Nu mot 2022 tillsammans är vi Järla!!

Järla IF FK söker sportsligt ansvarig
2022-02-23 12:00

Vi söker en sportsligt ansvarig med helhetssyn för hela verksamheten och placering blir på vårt kansli Nacka IP. I rollen ingår kansligöromål med sedvanlig administration på dagtid samt att vara ute i verksamheten på fotbollsplanerna under några kvällar i veckan och även på helger. Oregelbunden arbetstid om 40 timmar/vecka. Provanställning om 6 månader.

Du måste kunna ha många bollar i luften samtidigt och vara en mycket god administratör. Vår nya sportchef är våra tränarens tränare som följer upp och kvalitetssäkrar verksamheten och ser till att vi följer vår utbildning, värdegrund Röda Tråden och riktlinjer.

Varmt välkommen med din ansökan.

Dela gärna!