Välkommen till Sicklaöns största fotbollsförening. Föreningen där alla är välkomna. Hos oss är glädjen för fotboll i centrum och där var och en kan utvecklas i sin egen takt och på sin nivå utifrån egna förutsättningar och ambitioner. Genom att barn och ungdomar får uppleva detta under träning och match skapar vi ett livslångt fotbollsintresse.

Järla samarbetar med Hammarby IF i en gemensam vision att få så många spelare att spela fotboll så länge som möjligt. Järla IF är den enda klubben i Nacka kommun som på detta sätt ges möjlighet att samarbeta med Hammarby.

Järla har fotbollsverksamhet för både tjejer och killar, herrar och damer från 5 år och uppåt. Du kan anmäla ditt barn eller dig själv, du kan medverka som ledare eller stödja klubben som stödmedlem.

BLI MEDLEM I JÄRLA IF

Järla följer Stockholms Fotbollsförbunds rekommendationer och Folkhälsomyndighetens riktlinjer, läs gällande status på vår Covid-19-sida.
Status fotbollsplaner
2021-11-23 15:14

Följ länken nedan för att se vilken/vilka planer som är spelbara.

Sidan uppdateras av kommunen ca kl 11.00 varje dag så håll er uppdaterade.

OBS! Planera plogas från vecka 6.

Järla IF tecknar samarbetsavtal med SKILLS ACADEMY i Sickla.
2021-11-18 08:13

Träna teknik och styrka på Anders Svenssons fotbollscenter i Sickla Köpkvarter!

Skills Academy Powered by TOCA är i grunden ett amerikanskt koncept och med det även världens största aktör för kompletterande fotbollsträning.

Järla IF kan nu stolt meddela att alla medlemmar i Järla IF får en unik klubbrabatt om 15% på hela Skills Academys sortiment.

Skills Academy erbjuder allt från individuell träning, lagträningar, camps, clinics till födelsedagskalas. Det finns även ett café med shop samt ett fotbollsgym inne på centret.

Använd koden: SkillsJärlaIF2021 när du bokar pass online så dras rabatten av direkt eller så visar ni bara upp ert medlemskort när ni är inne på centret så erhåller ni rabatten i kassan.

Skills Academy, Planiavägen 3 i Nacka

www.skillsacademy.se

Varmt välkomna hälsar Anders Svensson och vännerna på Skills Academy

JÄRLA IF SÖKER TRÄNARE!
2021-09-21 13:56
Under flera år har Järla IF FK haft en målsättning att ha 50% egenfostrade spelare i våra seniorlag. För att vi ska kunna ha en fortsatt god försörjning av egenfostrade spelare söker vi nu skickliga instruktörer till våra äldre lag.

Som instruktör för lagen mellan 13-15 år jobbar du i team med andra ledare. Du ska ha dokumenterad erfarenhet av att träna ungdomar och ha gått grundutbildningar hos förbundet. Du har precis börjat din tränarkarriär men har ett stort intresse av att utveckla ungdomar. Du är prestigelös och vill lära dig mer kring tränarrollen.

För lagen över 16 år ska du ha gått B-Ungdom hos förbundet. Du ska vara van att leda ditt tränarteam samt koordinera verksamheten tillsammans med ansvarig från sportkontoret. Meriterande om du varit tränare för seniorer eller akademiverksamhet.

Vad vi förväntar oss av alla våra instruktörer:
* Att du följer föreningens värdegrund
* Att du utveckla spelare med vår Röda tråd som stöd
* Att du sätter individens utveckling före lagets resultat
* Att du är kunskapsdriven
* Att du är engagerad
* Att du aktivt jobbar för att bidra till Järlas fortsatta utveckling

Vi arbetar med tydlighet i allt från beteenden, spelsätt och målsättning. Vi träna och lär ut fotboll enligt föreningens röda tråd, som sträcker sig från knatte till senior. På samma sätt ställer vi höga krav på våra tränare att ge varje enskild spelare bästa tänkbara förutsättningar att fortsätta utvecklas. Vi har en tydlig identitet som är viktig och vi förhåller oss till ett etablerat spelsätt i alla lag.

Vår hemmaplan är Nacka IP som ligger centralt i Nacka endast 15 min med buss från Slussen. I vårt nyrenoverade klubbhus finns tillgång till gym, eget omklädningsrum, samlingslokaler, tvättstuga och mycket mer.

Tjänsterna tillsätts löpande med start från vecka 40.

INTRESSERAD?
Vänligen skicka ditt CV och personligt brev till Victor Nelén (Victor@jarlaif.se) som är sportsligt ansvarig i föreningen.

Glöm inte att du kan scanna Järla IF streckkoden direkt i mobilen på Ica Maxi
2021-09-16 13:49
Enkel gest för att stödja din förening varje gång du handlar.

Glöm inte att du kan scanna Järla IF streckkoden direkt i mobilen via Sportadmin/Medlemskort/Erbjudande.

Betalar du i den vanliga kassan visar du upp streckkoden i kassan.

Information om restiktioner CORONA-Covid-19
2021-09-08 09:47

Från och med 15 juli gäller nya rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och SvFF har uppdaterat sina riktlinjer. Läs mer om det här.

Det innebär fortsatt begränsad publik i tältet, max 50 personer till och med 28/9.
Vi avråder dock helt från publik i tältet då flera matcher spelas samtidigt, 5m5 och 7m7.

Från och med 29/9 släpper man på restiktionerna helt.

Vårt fokus är att bidra till att minska smittspridningen av coronaviruset, och samtidigt på ett ansvarsfullt sätt genomföra den fotbollsaktivitet som är möjlig under rådande omständigheter. Så generellt gäller fortfarande att följa Folkhälsomyndighetens och andra myndigheters regler och rekommendationer.

Ta hänsyn till, och ha förståelse för, individers egna val om deltagande eller ej.