Välkommen till Sicklaöns fotbollsförening. Hos oss är glädjen för fotboll i centrum, där var och en kan utvecklas i sin egen takt och på sin nivå utifrån egna förutsättningar och ambitioner. Genom att barn och ungdomar får uppleva detta under träning och match skapar vi ett livslångt fotbollsintresse.

Järla har fotbollsverksamhet för alla barn, ungdomar och äldre från 5 år och uppåt. Du kan anmäla ditt barn eller dig själv, du kan medverka som ledare eller stödja föreningen som stödmedlem.

BLI MEDLEM I JÄRLA IF

Årets förebild inom idrott och fritid utsedd av Nacka kommun
2024-06-14 13:34
Årets förebild inom idrott och fritid utsedd av Nacka kommun
Onsdagen den 12:e juni delade Nacka kommuns fritidsnämnd ut tre olika utmärkelser för olika insatser i kommunens föreningsliv. Stevan Skrobic fick utmärkelsen årets förebild inom idrott och fritid. Stevan har ett stort engagemang och för oss på Järla IF vill vi självklart lyfta Stevans ledarinsatser i lagen pojkar 13 och 15. Genom ett stort engagemang, tålamod och målinriktat arbete har Stevan under flera år bidragit till barnens utveckling och intresse för lagidrott.

På frågan hur det känns svarar Stevan: "Det är väldigt hedrande och ett erkännande för allt hårt arbete vi lägger ner tillsammans."

Järla IF är glada över Stevans engagemang och hoppas att utmärkelsen inspirerar till att fler föräldrar och ungdomar väljer att engagera sig inom Järla eller någon annan förening.

Järla IF vill också tacka alla ledare för vårens arbete och engagemang och önskar alla spelare, ledare, medlemmar och vårdnadshavare en fotbollsfylld sommar.
FIKAPAUS - Järlakiosken
2024-05-23 14:47

Ni vet väl att vi nu haft invigning av vår nya FIKAPAUS-kiosk?!

Många åldersgrupper har redan haft sina arbetspass. Vi har den öppen på tisdagar då knatteverksamheten är i full gång, enstaka fredagar vid Järlamatcher, lördagar och söndagar anpassat till matchschema!

TACK till alla vårdnadshavare som möjliggör att vi kan ta en FIKApaus i väntan på match, under match eller i halvlek och efter matchen!

Vi vill också rikta ett tack till Matchkorvsinitiativet och @icastiftelsen för vår nya fikapauskiosk! Med den kan vi nu skapa fler positiva mötestillfällen runt fotbollen. ⚽️❤️🌭

Matchkorvsinitiativet gör det möjligt för andra lokala fotbollsklubbar att ansöka om medel för att förbättra fotbollsrörelsen.  Det kan ni läsa mer om på www.icastiftelsen.se/matchkorv

Tack också till @icamaxinacka som sponsrade med matchkorven under invigningshelgen!

#Matchkorv #Enkorvförhelafotbollssverige

Kom och ta en god fotbollsfika i matchpaus!!!

Smakis Cup 2024
2024-05-07 13:05

Årets Fotbollsfest för de små lirarna på nationaldagen börjar närma sig.

Årets upplaga vänder sig till Flickor/Pojkar födda 2017, spelform 3 vs 3.

Unikt för i år är att vi har ingått ett samarbete med Stuvsta IF & AIK där föreningarna kommer att träffas under ett par olika träffar i respektive lags hemmaplan under årets gång.

Järlas arrangemang kommer att anordnas på Nacka IP 6 Juni 2024 och det kommer bjudas på stor fotbollsfest.

Grill, Fika, Rithörna för syskon, Speed shooting m.m.

Välkomna till en fartfylld dag på Nacka IP!

Fikapaus-kiosken
2024-04-19 14:06

Vi är glada att berätta att vår nya kiosk Fikapaus har öppnat i samarbete med ICA Maxi Nacka och ICA Stiftelsen! Här kan du njuta av ett brett utbud av goda drycker och mat. Vi erbjuder kaffe, fika, bröd, korv, toast och mycket mer för att passa alla smaker.

Våra öppettider är:

• Tisdag: 16:30–20:00
  • Fredag: 17:30–21:00
  • Lördag–söndag: 08:30–18:00

* Öppettiderna kan variera från vecka till vecka.

Besök oss under våra öppettider för en trevlig stund och prova våra härliga erbjudanden. Tack till våra samarbetspartner ICA Maxi Nacka och ICA Stiftelsen!

MV Träning 2024
2024-04-08 17:05

2024 MV träning!

Hej där, gissa vad vi är tillbaka!

Vi lägger till en extra MV träning för både Järla spelare, men även andra också. Det kommer att bli fantastiskt, precis som förra året!

Vi fokuserar på individen och dess färdigheter!
Målvaktsspelet kommer vara i fokus, det kommer vara allt från teknik till koordination!
Gör dig redo att frambringa din inre mästare för de här sessionerna kommer att vara episka! Kan inte vänta med att se dig där!

Information :
Datum: (Onsdag)
24 April / 1,8,15,22,29 Maj / 5, 23 Juni
Priset är baserat på 8 träningar. Anmälan för höst terminen kommer senare!
Tid:
Plats: