Bli medlem i Järla IF FK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Järla IF Fotbollsklubb
Med Hjärta och Hjärna

Välkommen till Sicklaöns största fotbollsförening. Föreningen där alla är välkomna. Hos oss är glädjen för fotboll i centrum och där var och en kan utvecklas i sin egen takt och på sin nivå utifrån egna förutsättningar och ambitioner. Genom att barn och ungdomar får uppleva detta under träning och match skapar vi ett livslångt fotbollsintresse.

 

Järla samarbetar med Hammarby IF i en gemensam vision att få så många spelare att spela fotboll så länge som möjligt. Järla IF är den enda klubben i Nacka kommun som på detta sätt ges möjlighet att samarbeta med Hammarby.

 

Järla har fotbollsverksamhet för både tjejer och killar, herrar och damer från 5 år och uppåt. Du kan anmäla ditt barn eller dig själv, du kan medverka som ledare eller stödja klubben som stödmedlem.

 

BLI MEDLEM I JÄRLA IF

 

Järla följer Stockholms Fotbollsförbunds rekommendationer och Folkhälsomyndighetens riktlinjer, läs gällande status på vår Covid-19-sida.
Styrelsen informerar om förändringar i organisationen
2022-01-27 16:15

Omorganisation

I en tid där omvärlden påverkat föreningslivet så har styrelsen under senaste tiden arbetat hårt med att hitta lösningar så att vi kan ha en fortsatt hållbar verksamhet. Det har landat i en omorganisation och där vi beslutat att minska personalstyrkan från 3 heltidstjänster till 2, med större fokus på den sportsliga verksamheten.

 

Ulf Norström avslutar härmed sin anställning på grund av arbetsbrist och kommer finnas i tjänst fram till 7 februari.

 

Tyvärr har vi fått beskedet att Victor Nelén väljer att lämna sin tjänst som sportsligt ansvarig för junior och senior. Han kommer finnas i tjänst 100 % under januari och 50% under hela februari månad. Victor går vidare mot nya äventyr i Värtan, vi önskar honom lycka till där.

 

Styrelsen går nu in i ett arbete med rekrytering av en ny sportsligt ansvarig och vi hoppas att det kommer vara löst inom en snar framtid.

 

Det här gör att Joakim kan komma att vara ensam under en period och vi ber er om största förståelse för hans arbetssituation. Vi får med gemensamma Järlakrafter se till att vi har en fungerande verksamhet!

 

Har ni frågor så kommer styrelsen att besvara dessa så fort som möjligt.  Mejla till styrelsen@jarlaif.se  eller  direkt till någon ledamot genom hens förnamn@jarlaif.se

 

ÅRSMÖTE - SAVE THE DATE
2022-01-21 14:57

Årsmöte 2022-03-31 kl 19.30

 

Varmt välkomna till årets viktigaste möte för alla oss medlemmar.

Vi tittar tillbaka på året 2021 och stänger det. Vi bestämmer om nästkommande års verksamhet, så kom och var med och ta de bästa besluten för föreningens framtid. Alla medlemmar är välkomna, men rösta får man göra om man är född 2006 och tidigare (15 år och äldre).

 

Vi drar igång kl 19.30 och håller årsmötet i klubbhuset om vi har möjlighet med rådande omständigheter runt Covid-19.

Vi återkommer med mer information när vi närmar oss.

 

Kallelse skickas ut senast den 10 mars och årsmöteshandlingarna kommer ni att hitta här på hemsidan senast den 24 mars.

Har ni förslag och vill skicka in motioner så gör ni det före 3 mars via mejl till styrelsen.

 

Är du nyfiken och intresserad av jobba med oss i styrelsen?! Välkommen att mejla oss även om det!

 

Mejla till styrelsen genom e-post:  styrelsen@jarlaif.se        

 

Så skriv in 31 mars kl 19.30 i kalendern redan nu! Välkomna!

Järla IF tecknar samarbetsavtal med SKILLS ACADEMY i Sickla.
2021-11-18 08:13

Träna teknik och styrka på Anders Svenssons fotbollscenter i Sickla Köpkvarter!

Skills Academy Powered by TOCA är i grunden ett amerikanskt koncept och med det även världens största aktör för kompletterande fotbollsträning.

Järla IF kan nu stolt meddela att alla medlemmar i Järla IF får en unik klubbrabatt om 15% på hela Skills Academys sortiment.

 

Skills Academy erbjuder allt från individuell träning, lagträningar, camps, clinics till födelsedagskalas. Det finns även ett café med shop samt ett fotbollsgym inne på centret.

 

Använd koden: SkillsJärlaIF2021 när du bokar pass online så dras rabatten av direkt eller så visar ni bara upp ert medlemskort när ni är inne på centret så erhåller ni rabatten i kassan.

 

Skills Academy, Planiavägen 3 i Nacka

 

www.skillsacademy.se

 

Varmt välkomna hälsar Anders Svensson och vännerna på Skills Academy

JÄRLA IF SÖKER TRÄNARE!
2021-09-21 13:56
Under flera år har Järla IF FK haft en målsättning att ha 50% egenfostrade spelare i våra seniorlag. För att vi ska kunna ha en fortsatt god försörjning av egenfostrade spelare söker vi nu skickliga instruktörer till våra äldre lag.
 
Som instruktör för lagen mellan 13-15 år jobbar du i team med andra ledare. Du ska ha dokumenterad erfarenhet av att träna ungdomar och ha gått grundutbildningar hos förbundet. Du har precis börjat din tränarkarriär men har ett stort intresse av att utveckla ungdomar. Du är prestigelös och vill lära dig mer kring tränarrollen.
 
För lagen över 16 år ska du ha gått B-Ungdom hos förbundet. Du ska vara van att leda ditt tränarteam samt koordinera verksamheten tillsammans med ansvarig från sportkontoret. Meriterande om du varit tränare för seniorer eller akademiverksamhet.
 
Vad vi förväntar oss av alla våra instruktörer:
* Att du följer föreningens värdegrund
* Att du utveckla spelare med vår Röda tråd som stöd
* Att du sätter individens utveckling före lagets resultat
* Att du är kunskapsdriven
* Att du är engagerad
* Att du aktivt jobbar för att bidra till Järlas fortsatta utveckling
 
Vi arbetar med tydlighet i allt från beteenden, spelsätt och målsättning. Vi träna och lär ut fotboll enligt föreningens röda tråd, som sträcker sig från knatte till senior. På samma sätt ställer vi höga krav på våra tränare att ge varje enskild spelare bästa tänkbara förutsättningar att fortsätta utvecklas. Vi har en tydlig identitet som är viktig och vi förhåller oss till ett etablerat spelsätt i alla lag.
 
Vår hemmaplan är Nacka IP som ligger centralt i Nacka endast 15 min med buss från Slussen. I vårt nyrenoverade klubbhus finns tillgång till gym, eget omklädningsrum, samlingslokaler, tvättstuga och mycket mer.
 
Tjänsterna tillsätts löpande med start från vecka 40.
 
INTRESSERAD?
Vänligen skicka ditt CV och personligt brev till Victor Nelén (Victor@jarlaif.se) som är sportsligt ansvarig i föreningen.
 
 

 

Glöm inte att du kan scanna Järla IF streckkoden direkt i mobilen på Ica Maxi
2021-09-16 13:49
Enkel gest för att stödja din förening varje gång du handlar.

Glöm inte att du kan scanna Järla IF streckkoden direkt i mobilen via Sportadmin/Medlemskort/Erbjudande.

Betalar du i den vanliga kassan visar du upp streckkoden i kassan.

 

Nyheter från våra lag
Herr, 12/01 14:37 
P09, 12/01 14:12 
F08, 10/01 15:59 
Dam, 05/01 13:38 
P09, 17/12 18:14 
Dam, 15/12 11:19 
 
Status fotbollsplaner
Anmälan
Järlas Webshop
Stolta Sponsorer
Bingo Stockholm - Alla hallar