Välkommen till Sicklaöns fotbollsförening. Hos oss är glädjen för fotboll i centrum, där var och en kan utvecklas i sin egen takt och på sin nivå utifrån egna förutsättningar och ambitioner. Genom att barn och ungdomar får uppleva detta under träning och match skapar vi ett livslångt fotbollsintresse.

Järla har fotbollsverksamhet för alla barn, ungdomar och äldre från 5 år och uppåt. Du kan anmäla ditt barn eller dig själv, du kan medverka som ledare eller stödja föreningen som stödmedlem.

BLI MEDLEM I JÄRLA IF

Information från Ordförande och styrelse
2024-07-04 19:13

Styrelsen hälsar alla en härlig sommar genom en styrelserapportering som ni hittar HÄR

Så glad sommar, passa på och njut av den svenska sommarens sol, regn, blåst och växlande väder där ni än kommer att befinna er!

-Styrelsen

Sommar, sommar, sommar
2024-07-02 13:44
privat bild

Nu önskar vi alla en härlig sommar!

Sportkontoret kommer att vara stängt fram till 5 augusti för sommarvila.

Mejlen kansli@jarlaif.se kommer att läsas av och besvaras under den här perioden av styrelseledamot Ingela Persson.

Ledtiden för att få svar på era frågor kan vara något längre än vanligt då det är semestermånad.

Träna, ät glass, bada, ha en underbart skön sommar önskar vi alla fotbollsvänner!

NACKAMÄSTERSKAPEN 2024
2024-06-24 13:45

För spelare födda 2012-2018

Nackamästerskapen arrangeras 2024 av Saltsjöbadens IF, Järla IF FK, Boo FF, Sickla IF och Älta IF och är "breddlagens" mästerskap.

Genom att gemensamt arrangera Nackamästerskapen vill vi göra turneringen till en fotbollsfest i hela Nacka.

Åldersklasserna är uppdelade mellan arrangörsföreningarna och matchernas spelas på respektive föreningars hemmaarenor.

Vi hälsar alla våra deltagande lag välkomna till anrika turneringen Nackamästerskapen (NM) 2024.

Anmälan görs via följande länk

Årets förebild inom idrott och fritid utsedd av Nacka kommun
2024-06-14 13:34
Årets förebild inom idrott och fritid utsedd av Nacka kommun
Onsdagen den 12:e juni delade Nacka kommuns fritidsnämnd ut tre olika utmärkelser för olika insatser i kommunens föreningsliv. Stevan Skrobic fick utmärkelsen årets förebild inom idrott och fritid. Stevan har ett stort engagemang och för oss på Järla IF vill vi självklart lyfta Stevans ledarinsatser i lagen pojkar 13 och 15. Genom ett stort engagemang, tålamod och målinriktat arbete har Stevan under flera år bidragit till barnens utveckling och intresse för lagidrott.

På frågan hur det känns svarar Stevan: "Det är väldigt hedrande och ett erkännande för allt hårt arbete vi lägger ner tillsammans."

Järla IF är glada över Stevans engagemang och hoppas att utmärkelsen inspirerar till att fler föräldrar och ungdomar väljer att engagera sig inom Järla eller någon annan förening.

Järla IF vill också tacka alla ledare för vårens arbete och engagemang och önskar alla spelare, ledare, medlemmar och vårdnadshavare en fotbollsfylld sommar.
FIKAPAUS - Järlakiosken
2024-05-23 14:47

Ni vet väl att vi nu haft invigning av vår nya FIKAPAUS-kiosk?!

Många åldersgrupper har redan haft sina arbetspass. Vi har den öppen på tisdagar då knatteverksamheten är i full gång, enstaka fredagar vid Järlamatcher, lördagar och söndagar anpassat till matchschema!

TACK till alla vårdnadshavare som möjliggör att vi kan ta en FIKApaus i väntan på match, under match eller i halvlek och efter matchen!

Vi vill också rikta ett tack till Matchkorvsinitiativet och @icastiftelsen för vår nya fikapauskiosk! Med den kan vi nu skapa fler positiva mötestillfällen runt fotbollen. ⚽️❤️🌭

Matchkorvsinitiativet gör det möjligt för andra lokala fotbollsklubbar att ansöka om medel för att förbättra fotbollsrörelsen.  Det kan ni läsa mer om på www.icastiftelsen.se/matchkorv

Tack också till @icamaxinacka som sponsrade med matchkorven under invigningshelgen!

#Matchkorv #Enkorvförhelafotbollssverige

Kom och ta en god fotbollsfika i matchpaus!!!

Ledare, 24/06 13:42
Dam, 11/06 19:50