Välkommen till Sicklaöns fotbollsförening. Hos oss är glädjen för fotboll i centrum, där var och en kan utvecklas i sin egen takt och på sin nivå utifrån egna förutsättningar och ambitioner. Genom att barn och ungdomar får uppleva detta under träning och match skapar vi ett livslångt fotbollsintresse.

Järla IF FK samarbetar med Hammarby IF i en gemensam vision att få så många barn och ungdomar att spela fotboll så länge som möjligt. Vi har enats om ett antal samarbetspunkter som kommer att stärka oss båda och ge bättre förutsättningar att möta tillväxten och efterfrågan i regionen. En del av satsningen är fokus på spelar- och ledarutveckling i form av ledarutbildningar, fotbollsskolor och gemensamma träningar.

Järla har fotbollsverksamhet för alla barn, ungdomar och äldre från 5 år och uppåt. Du kan anmäla ditt barn eller dig själv, du kan medverka som ledare eller stödja föreningen som stödmedlem.

BLI MEDLEM I JÄRLA IF

Information från ordförande och styrelse
2022-08-11 16:49

Välkomna tillbaka från en härlig sommar!

Läs gärna den information och uppdateringar som ordförande och styrelse gör.

Direkt genom att klicka här eller så går ni in via nyheter från våra lag till höger.

Genom att läsa får ni koll på vad styrelsen arbetar med och vad som händer "bakom kulisserna" i föreningen.

Just nu är det full fart framåt för att hitta nya medlemmar till team Järla då vi innan sommaren fick beskedet att Jocke lämnar sin tjänst hos oss för ett annat jobb. Mer om detta kan ni läsa om i Ordförande informerar.

Övrigt så drar serveringen igång i nästa vecka och även knatteverksamheten! Så full fart framåt. Vi önskar alla en härlig höst.

Är du en av två personer som Järla IF FK söker till sportkontoret?
2022-07-07 11:28

Vi söker nu två personer till vårt sportkontor när vi startar upp vår verksamhet igen efter pandemin. En person med fokus på administration och en person som sportsligt ansvarig för hela vår verksamhet.

Båda tjänsterna är på heltid, oreglerad arbetstid om 40 timmar/vecka, med en viss tid förlagd på kvällar och helger, samt en viss variation över året beroende på säsong och när verksamheten behöver dig.

Läs mer här och dela gärna

Utbildningscoach + Biljetter HIF-DIF 21/8
2022-06-27 09:08

En sommarhälsning från styrelsen med nyheter om verksamheten

Vi har genom stöd från RF-SISU Stockholm fått möjlighet till att ha en utbildningscoach knuten till vår verksamhet.

Thomas Björkman kommer att i höst hjälpa oss att vägleda, planera och se till att alla ni som är ledare i föreningen får ett stort och gediget utbildningsutbud att tillgå.

Det är utbildningar via Stockholms Fotbollförbund och RF-SISU Stockholm som arrangeras för oss föreningar i distriktet. En del fysiska träffar och en del digitala. Thomas kommer att vara den som skickar ut inbjudningar och anmälningslänkar till olika utbildningar.

Vi kommer också att få hjälp av Thomas med att arrangera vår stora ledardag som ni redan nu kan planera in i er kalender. Heldag den 26 november i Nacka konferenscenter. En dag där vi tillsammans inspireras och utvecklar vår verksamhet.

Vi hälsar Thomas Björkman varmt välkommen som Järla IF FKs utbildningscoach från och med augusti månad!

Biljetter

Vill ni köpa biljetter till Hammarby-Djurgården söndagen den 21/8 kan det bokas via denna länk.

Sommarhälsningar från styrelsen

2022-06-21 13:43