Bli medlem i Järla IF FK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Sicklaöns fotbollsförening. Hos oss är glädjen för fotboll i centrum, där var och en kan utvecklas i sin egen takt och på sin nivå utifrån egna förutsättningar och ambitioner. Genom att barn och ungdomar får uppleva detta under träning och match skapar vi ett livslångt fotbollsintresse.

 

Järla har fotbollsverksamhet för alla barn, ungdomar och äldre från 5 år och uppåt. Du kan anmäla ditt barn eller dig själv, du kan medverka som ledare eller stödja föreningen som stödmedlem.

 

BLI MEDLEM I JÄRLA IF

 

Sportkontoret ökas i bemanning
2024-02-05 18:23
Tummen upp från Hung

Då kan vi äntligen meddela att Hung är näste man att anställas inom Järla IF FK. 

Vi är glada att Hung nu går från arvoderad fotbollsutvecklare/föreningscoach till anställd med sportsligt ansvar. 

Hung har ju redan varit en del av föreningen under en tid men vi väljer nu att ta nästa steg och fortsätta utveckla verksamheten tillsammans med Hung. 

Vi önskar Hung varmt välkommen till sportkontoret!

Årsplanering Järla IF FK 2024
2024-02-05 16:08

Här kan du se en översikt av vår planering för året. Datum för utbildningar, campar och läger och när vi tar ledigt :-). Mer information till de olika arrangemang kommer till målgruppen i god tid. Ta en titt och notera datum som är aktuella för dig. Den är preliminär så uppdateringar kan komma. 

 

Du hittar den här. 

Säsongen 2024 - avgifter
2024-01-26 09:06

Säsongens avgifter beslutades på styrelsemöte 17 januari och har skickats ut. Här kan ni se översikten per ålder samt förtydligande av vad de täcker och betyder. 

 

Det ni har fått är en avisering och en fråga om ni ska vara med säsongen 2024. Några frågor som kan ställas och nedan svar: 

- Är du med i flera grupper, spelare och ledare så kan du få flera fakturor för medlemsavgiften. När du har betalat en så tas den andra bort per automatik. Så svara ja om du ska vara med

- Delbetalning - absolut, meddela kansli@jarlaif.se så löser vi det. 

- Är det så att ni inte ska vara med oss säsongen 2024 så svarar ni nej på den och fakturan tas bort. Ni får frågan om varför och vi är tacksamma för ditt svar. 

 

Tack för ert engagemang och vi ser fram emot säsongen 2024 med er. 

Årsmöte - save the date - Valberedningen informerar
2024-01-23 09:54

Då är det snart dags igen för Järlas medlemmar att samlas och gemensamt ta beslut om framtiden!

Årsmötet äger rum den 26 mars kl 18.00 då ses vi för att stänga verksamhetsåret 2023 och ta beslut om 2024! 

Rösträtt har du som är 12 år och äldre. 

Anmäl dig här redan nu!!!

 

Valberedningen har ordet:

Vill du stötta alla våra hjältar som är ute på planerna i ur och skur, planerar träningar, engagerar, leder våra barn, ungdomar och vuxna? Att stötta utanför det sportsliga? DÅ kan du bidra genom en ledamotplats i vår styrelse som är dem som ska se till att verksamhetsplaner, budget, stadgar och policys följs, uppdateras och implementeras. 

- möjlighet att påverka

-tydliga uppdrag

-ca 10 ordinarie styrelsemöten / verksamhetsår

- 2 styrelsekonferenser

- 2 ledarkonferenser

- 1 årsmöte

- extra möten på förekommen anledning

- extra möten inom det område man som ledamot ansvarar för

 

Vi söker även en lekmannarevisor.

 

Vi söker efter dig som vill engagera dig. Du får gärna ha ett extra intresse för någon av följande frågor; ekonomi, personalfrågor, bygg och anläggning, värdegrundsfrågor, evenemang.

Brinner du för barn och ungdomsidrott och känner att du vill vara med och påverka. 

Är du nyfiken på vad styrelsen jobbar med så läs gärna ordförande och styrelse informerar som du hittar HÄR

 

Är du nyfiken på vad det innebär, vet du att det här skulle jag vilja bidra med! Eller känner du någon som du vet skulle vara rätt person?

 

Kontakta i så fall valberedning@jarlaif.se 

valberedningens ordförande: Rickard Waldenström

valberedning ledamot: Victoria Björklund

 

Valbar? Enligt stadgarna som fastslogs vid föregående årsmöte så behöver kandidat till styrelsen inte vara medlem i föreningen, men ska lösa medlemskap så fort som möjligt efter att ha tillträtt styrelsen efter årsmötets val. 

 

----------------------

Vill du lämna in ett medlemsförslag till årsmötet (motion) så ska den vara styrelsen tillhanda senast 26 februari (fyra veckor). Vill du ha tips om hur du skriver en motion så kan du läsa här

 

Kallelse och förslag på föredragningslista kommer senast tre veckor före årsmötet och alla handlingar ska publiceras här på hemsidan senast en vecka före årsmötet.

 

BOKA IN I KALENDERN redan nu den 26 mars så att du inte är dubbelbokad! 

 

Några viktiga datum hittar du här. 

 

Väl mött!

 

Järlas Styrelse & Valberedning

Catharina, Oliver, Gunilla, Sebbe, Frida och Peppis

Rickard och Victoria

2024-01-22 09:17

UPPDATERING 19 JANUARI - TÄLTET ÖPPNAR MÅNDAG 22 JANUARI

 

Fotbollstältet öppnar måndag den 22 januari

Arbetet med att suga upp den gamla sanden och granulatet och ersätta det med enbart sand är klart. Det nya fyllnadsmaterialet består enbart av tvättad sand, vilket kommer att säkerställa luftkvaliteten i tältet. Nu återstår enbart det sista innan kommunen kan öppna tältet igen på måndag.

Idag och under helgen kommer planens linjering att målas om och delar av tältduken samt lamporna kommer att tvättas av. När fotbollstältet öppnas kommer den tidigare fördelningen av träningstider att träda i kraft.

Hårdare underlag till en början

Underlaget kommer inledningsvis att kännas hårdare än tidigare, det kan även damma något den första perioden. I takt med att planen används kommer sanden att sjunka ner i mattan och inom ett par veckor kommer planen att kännas mjukare. Kommunens idrottsdrift kommer även att arbeta ner sanden i mattan och vattna sanden för att minska risken att det dammar.

Närmast fläktarna, på kortsidan av tältet, har kommunen medvetet lämnat en liten del av mattan utan fyllnadsmaterial. Detta är gjort för att inte riskera att få in sand i fläktsystemet. På denna del kan mattan kännas lite lös.

Det har hamnat lite granulat i snön utanför tältet, detta kommer att samlas upp så snart snön töat bort.

Alla nyheter om tältet finns här:

Aktuellt om fotbollstältet | Nacka kommun

Nyheter från våra lag
Dam, 23/01 10:54 
Herr, 19/01 07:43 
Herr, 09/01 22:08 
 
Järlas Webshop
Stolta Sponsorer
Bingo Stockholm - Alla hallar