Välkommen till Sicklaöns fotbollsförening. Hos oss är glädjen för fotboll i centrum, där var och en kan utvecklas i sin egen takt och på sin nivå utifrån egna förutsättningar och ambitioner. Genom att barn och ungdomar får uppleva detta under träning och match skapar vi ett livslångt fotbollsintresse.

Järla IF FK samarbetar med Hammarby IF i en gemensam vision att få så många barn och ungdomar att spela fotboll så länge som möjligt. Vi har enats om ett antal samarbetspunkter som kommer att stärka oss båda och ge bättre förutsättningar att möta tillväxten och efterfrågan i regionen. En del av satsningen är fokus på spelar- och ledarutveckling i form av ledarutbildningar, fotbollsskolor och gemensamma träningar.

Järla har fotbollsverksamhet för alla barn, ungdomar och äldre från 5 år och uppåt. Du kan anmäla ditt barn eller dig själv, du kan medverka som ledare eller stödja föreningen som stödmedlem.

BLI MEDLEM I JÄRLA IF

Utbildningscoach + Biljetter HIF-DIF 21/8
2022-06-27 09:08

En sommarhälsning från styrelsen med nyheter om verksamheten

Vi har genom stöd från RF-SISU Stockholm fått möjlighet till att ha en utbildningscoach knuten till vår verksamhet.

Thomas Björkman kommer att i höst hjälpa oss att vägleda, planera och se till att alla ni som är ledare i föreningen får ett stort och gediget utbildningsutbud att tillgå.

Det är utbildningar via Stockholms Fotbollförbund och RF-SISU Stockholm som arrangeras för oss föreningar i distriktet. En del fysiska träffar och en del digitala. Thomas kommer att vara den som skickar ut inbjudningar och anmälningslänkar till olika utbildningar.

Vi kommer också att få hjälp av Thomas med att arrangera vår stora ledardag som ni redan nu kan planera in i er kalender. Heldag den 26 november i Nacka konferenscenter. En dag där vi tillsammans inspireras och utvecklar vår verksamhet.

Vi hälsar Thomas Björkman varmt välkommen som Järla IF FKs utbildningscoach från och med augusti månad!

Biljetter

Vill ni köpa biljetter till Hammarby-Djurgården söndagen den 21/8 kan det bokas via denna länk.

Sommarhälsningar från styrelsen

2022-06-21 13:43

Äntligen! Serveringen öppnar
2022-04-25 15:28

Idag 25 april har vi premiäröppning för Järlas servering från kl 17.00.

Vi kommer att hålla öppet måndag-torsdag och lördag-söndag, vill ni veta mer surfa in på Café Järla

Ny meny! VARMT VÄLKOMNA att ta en mellis före träning eller en fika medan du väntar på ditt barn som tränar.

WiFi finns i klubbhuset så du kan sitta och jobba medan du fikar och väntar.

P.S Det är betalning genom Swish som gäller

Det hände på årsmötet
2022-04-01 15:38
Årsmötesbilder från Eklidens konferenssal årsmöte för 2021

Föreningens årsmöte för verksamhetsåret 2021 gick av stapeln torsdag 31 mars. Med 36 deltagare och 34 röstberättigade medlemmar på plats i lilla konferensen bredvid Nacka Aula.

Ytteligare information hittar du här.

TACK till alla medlemmar för 2021!! Nu mot 2022 tillsammans är vi Järla!!

Styrelse, 23/06 16:33
Dam, 14/06 10:30