P 12 Öst
2021-04-06 12:27

Nu är våren här & med det en ny säsong som vi ser fram emot!

Vårens & höstens träningstider (v.14 - v. 43 med uppehåll under sommaren):

- Måndagar 17-18

- Torsdagar 16.30- 18.00

På torsdagar inleder vi träningarna med 30 minuter uppvärmning/fys/knäkontroll.

Tänk på kläder efter väder då torsdagsträningarna är utomhus. Vi vill även slå ett slag för att komma i tid till samlingarna, vara ombytt och ha vattenflaskan påfylld så vi kan sätta igång på utsatt tid.

Vi önskar att ni svarar på kallelserna oavsett om ert barn kommer eller inte då vi planerar & anpasar träningarna efter antal deltagande grabbar.

Matcher:

Vi har skickat ut kalleser till vårens matcher.

Ladda ner appen "Min fotboll" & leta upp serierna P2012-18 & P2012-34 (Järla IF svart & grön) för att följa lagen.

Vi önskar att ni svarar på dom oavsett om ert barn kommer eller inte. Samlingstiden är satt 45 minuter innan avspark. vid samlingstid ska alla vara ombytta, klara & redo att lyssna på tränarnas instruktioner.

Att ha förädrar som publik är ju jättekul för killarna så stanna gärna kvar och heja! Coachningen överlåter vi åt tränarna men pepp, beröm och glada hejarop är självklart välkommet!

Tänk på att hålla er på motsatt långsida mot tränare och spelare. Alltså både borta- & hemmapublik delar på ena långsidan och tränare & spelare på den andra.e Anledningen är att det blir lättare för både tränare och spelare att hålla fokus

Vilka tränare som som kommer vara på vilken match framgår av kallelsen.

Matchställ: Matchtröja (vit), svarta shorts, vita strumpor & benskydd. Så även påfylld vattenflaska.

Föreningsuppdrag - Bemanning i caféet Nacka IP:

V. 34 (måndag-torsdag samt lördag-söndag) har P12 öst tilldelats turen att bemanna caféet på Nacka IP vilket görs ideellt av föräldrar till spelarna. Bemanning av föräldrar kommer senare & när det närmar sig.

Övrigt:

Glöm inte att vi har en whatsup grupp. Syftet med gruppen är att kunna komunicera snabbt, vid ex. behov av skjuts/samåkning till matcher, om ert barn fått förhinder att komma på träningen/matchen samma dag och så klart ställa snabba frågor som rör grabbarnas fottboll.