Bli medlem i Järla IF FK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Vision - Järla det självklara valet

 

Tillsammans är vi Järla - Det självklara valet

Visionen är att vi som förening ska vara det självklara valet för alla oavsett roll.

 

Det självklara valet för:
Dig som aktiv. Det ska vara självklart att spela fotboll i Järla oavsett ålder, kön och ambition.
Dig som är ledare. Det ska vara självklart att vara ledare och utvecklas i sitt ledarskap i Järla. Ledare inom fotbollen eller som ledare i styrelse och arbetsgrupper ska kännas spännande, utmanande och utvecklande.
Dig som vårdnadshavare. Det ska kännas självklart att välja Järla som förening för sitt barn, det ska kännas tryggt att lämna sitt barn ti ll träning och tävling.
Dig som sponsor. Självklart vill ni som sponsorer stötta föreningen så vi kan bygga vidare , stärka och utveckla v år barn och ungdomsverksamhet
Dig som stödmedlem. Självklart vill du vara med och stötta en anrik förening i ett växande Nacka där barn, ungdomar, vuxna och seniorer får en möjlighet till en meningsfull och värdefull fritid.

Värdegrund - Utveckling - Bredd - Glädje - Engagemang


Att utvecklas tillsammans oavsett roll i föreningen, individuellt eller i grupp gör att vi tillsammans kan erbjuda en fotbollsförening med bredd och vi blir på så sätt till för alla. Det gör vi med glädje och varje träning och tävlingstillfälle utgår från att vi tycker om att göra det vi gör. Engagemang föder engagemang och vi har möjlighet att engagera oss i hela verksamheten eller i det enskilda laget .

 
Järlas Webshop
Stolta Sponsorer
Bingo Stockholm - Alla hallar