Bli medlem i Järla IF FK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Järla IF Fotbollsklubb
Med Hjärta och Hjärna

Välkommen till Järla IF FK

 

Vi vill sätta glädjen för fotboll i centrum, där var och en kan utvecklas i sin egen takt och på sin nivå utifrån egna förutsättningar och ambitioner. Genom att barn och ungdomar får uppleva detta under träning och match skapar vi ett livslångt fotbollsintresse. Vår fotbollsverksamhet är för alla barn, ungdomar och äldre från 5 år och uppåt.

 

Att vara medlem i en förening innebär att vara en del av verksamheten. Föreningen består av de fysiska personer som har upptagits i föreningen som medlemmar. Engagemanget sker genom att vi gör det tillsammans och inte enskilt.

 

Vi har tagit fram ett styrdokument som är Järlas Röda tråd. Den fungerar som regelverk och vägledning för all vår idrottsliga verksamhet i Järla IF FK. Här kan du läsa vad den innehåller.

 

Respekt
Det är inte alla som har tid och möjlighet att engagera sig som ledare i barnens aktivitet men det är viktigt att respektera de som har möjlighet att göra det. Våra ledare lägger ner mycket tid på just ditt barn och verksamheten i stort. Det är viktigt att ni som förälder respekterar de förhållningsregler som ledarna sätter, svarar på kallelser, mejl och kommer på föräldramöten. Som förälder ansvarar/underlättar ni för ert barn att komma till träning/match i tid och ta del av den information som meddelas från ledare och föreningen. Var lyhörd och hjälp till när det behövs en extra resurs.

 

För att täcka de kostnader som uppstår i vår verksamhet så behöver vi ta ut en avgift för att spela i Järla IF FK.

Här kan du läsa mer om de olika och en del av vad avgiften täcker.

 

Stiftelsen Dunross och hur du som supporter kan hjälpa till att skapa god stämning på och runt planen

Järla IF FK är samarbetspartner till Stiftelsen Dunross. Genom det har vi som fotbollsförening givit vårt löfte att följa de krav på verksamheten som gäller barn och ungdomar i vår verksamhet. Läs mer om det här. 

 

Under fliken ”Vår verksamhet” hittar du också mycket mer information gällande den klädprofil som är i Järla IF FK, hur du anmäler ditt barn eller dig själv och mycket mer. Surfa gärna runt på hemsidan och informera dig om vår verksamhet, vem vi är och vad vi står för.

 

Är det information du inte hittar eller tycker är otydlig så skicka gärna ett mejl till kansli@jarlaif.se så kan vi återkoppla.

 

Utveckling – Glädje – Engagemang - Bredd

 
Järlas Webshop
Stolta Sponsorer
Bingo Stockholm - Alla hallar