Bli medlem i Järla IF FK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Tack för att du är ledare i Järla IF FK.

Det är ditt engagemang som gör att vår verksamhet kan fortgå. Det är också ett förtroendeuppdrag med förväntningar från våra spelare, föräldrar och föreningens styrelse samt anställda. 

 

Alla ledare är medlemmar i Järla IF FK genom att betala medlemsavgiften 100,- kronor, varför? läs här . Samtliga skall också lämna in ett utdrag ur belastningsregistret, läs mer och hur du gör här. 

 

Här och i övrigt på vår hemsida så lägger vi information som skall hjälpa dig i ditt engagemang som ledare. Är det något du saknar så mejla till kansli@jarlaif.se

Materialstatus
2024-03-20 15:42

Bästa ledare! 

 

Här kommer det efterlängtade matchställ! 

Vi har tagit till oss återkopplingen från er angående tröjhanteringen. Materialpolicyn är uppdaterad så att varje träningsgrupp får en tröja/spelare. Viktigt att veta att allt material fortfarande ägs av föreningen och inga tröjnummer är personliga. Väljer ni att dela ut tröjorna och en spelare med lågt tröjnummer slutar vill vi att ni lämnar in ett så högt tröjnummer som möjligt, detta för att bibehålla nummerserie.  
 

Vi har uppfört ett register där vi nu kan se exakt vad, när och vem som fått material.  

 
Tvättråd:  
Inget sköljmedel & torktumla inte, detta kommer göra att vi förlänger livet på tröjorna.  

 

En matchtröja kostar föreningen ca 400kr inkl tryck.  

Vid borttappade tröjor faktureras beloppet till lagkassan.  

 

Årets medlemspaket:  
Vi kommer paketera medlemspaketen med samma storlekar som vi beställt i matchställen. Vi önskar att en ledare per grupp kommer och hämtar upp dessa samt tar ansvar för att dela ut till de spelare som betalat fakturan, lista på det får ni från oss. Till upphämtningstillfälle behöver ni samla in antal strumpor ni behöver i respektive storlek. Vi kommer meddela varje lag när det är dags för upphämtning, gäller även matchställen.  

 

Ledarkläder: 

Policy för ledarkläderna är även den uppdaterad och ändrat till vilken spelform man tillhör.  
 

Övrigt material:  
Bollar, västar och koner, kommer vi dela ut till varje lag enligt vår policy och enligt ert önskade behov. Vi har satt upp ringar i omklädningsrummet på kortsidan av vårt klubbhus, där ni kan låsa fast materialet och lämna kvar. Vänligen låt oss veta om ni vill lämna kvar materialet där, så kan vi markera upp för varje lag, vi tillhandahåller lås.  
Kod till Omklädningsrummet: 1957, Vi kommer byta ut koden inom snar framtid, se extremt mejl med denna kod. Vänligen behandla koden inom ledarteamet.  
 

Hållbarhetshyllan:  

Vi vill också informera att i cafeterian finns vår hållbarhetshylla där man kan köpa träningskläder, strumpor, ryggsäck mm för 50kr. Man kan dessutom ställa sina urväxta fotbollskor där, rengjorda så klart, och ta ett nytt par om det finns i rätt storlek. Annars kostar ett par skor 50kr.  
 

Tack för tålamodet och tack på förhand för samarbetet kring denna materialomgång! 

 

//Victoria, Järla IF FK Sportkontor 076 850 656

StFF - Anmälan till S:t Eriks-Cupen
2023-11-13 10:23

Till ledare i de lag som ska spela S:t Eriks-Cupen 2024

 

StFF har uppdaterat hemsidan men vägledning om hur tänka inför anmälan till S:t Eriks-Cupen. Ni hittar informationen här. 

 

I övrigt gäller den information som Hung skickade ut 10/11. 

Utbildning v46 och under hösten 2023
2023-11-09 14:55

Listan över utbildningar hösten 2023 är uppdaterad här.

 

Det finns många bra och viktiga utbildningar och då de är digitalt så är det enklare för er att delta. Vi rekommenderar starkt att ta tillfället.

 

Det har tidigare gått ut information att vecka 46 skulle vara träningsfri för att ni ledare skulle kunna prioritera att delta på olika utbildningar. Då vi har haft utmaningar med bemanning så har vi inte haft möjlighet att följa upp detta. Några vet andra inte, vilket som, träningstiderna kommer att vare tillgängliga under veckan.

 

Vi hoppas ni tar tillfället!

Serielösa matcher från 2024 för spelare 8-12 år
2023-11-06 20:01

Så här förklarar Stockholms Fotbollförbund tanken, syftet, hur och bra att tänka på. 

I väldigt korta drag blir det enklare att anpassa nivåer och antal matcher utifrån den trupp man tränar och på så sätt kunna erbjuda alla spelare lämpliga matchutmaningar på rätt nivå och att matcherna förhoppningsvis blir jämnare för spelare 8-12 år.

 

Läs mer på www.stff.se genom att klicka här

 

Fler filmer som förklarar hittar ni genom att klicka här

 

Vanliga frågor och förbundets svar på dessa hittar ni genom att klicka här

 

Anmälan till serierna kommer göras centralt från sportkontoret i en dialog med er ledare utifrån årsplanering för 2024. Ni kan börja diskutera inom ert ledarteam hur många matcher ni tänker att ni kommer att vilja spela nästa säsong, 6, 10 eller 13. 

Framflyttad Ledardag
2023-11-06 13:55

Hej!

Styrelsen beslutade idag, 6 november, att flytta fram årets ledardag. 

Lite planeringsmissar gör att få har anmält sig. 

Tränarutbildning på lördag 11/11 och sedan är det fars dag på söndag, och som några påpekat avslutande omgång i en spännande allsvenska....

 

Då den stora delen för att samla ALLA ledare är för att vi ska kunna diskutera och hitta gemensamma vägar framåt så är det väldigt viktigt att om inte alla så, så många som möjligt och minst två från varje träningsgrupp är närvarande. 

På årets ledardag delas också årets stipendier ut, NOMINERA!!! 

 

Vi sitter och analyserar era svar på klubbkolls enkäten, TACK för alla era svar. Många av er vill ha mer stöd och stöttning, bättre kommunikation, utbildningar med mera. Det är den här analysen som vi vill hitta en bra handlingsplan tillsammans med er. Vad behöver ni för att kunna känna stöd? Hur ska vi kommunicera? Vilka utbildningar söker ni? Det här är saker vi vill diskutera på ledardagen och ha en workshop kring. Men utan deltagare blir det svårare! Vi hoppas kunna hitta en dag inom en överskådlig framtid och att vi då kan bli fler!

 

Vi återkommer så fort vi har satt ett datum! Vi vill gärna att ni prioriterar detta då!

 

hälsningar

Styrelsen

 
Järlas Webshop
Stolta Sponsorer
Bingo Stockholm - Alla hallar