Ledare

Tack för att du är ledare i Järla IF FK.

Det är ditt engagemang som gör att vår verksamhet kan fortgå. Det är också ett förtroendeuppdrag med förväntningar från våra spelare, föräldrar och föreningens styrelse samt anställda.

Tillsammans är vi Järla IF FK vilket innebär att vi följer de riktlinjer som är framtagna för föreningen, som t.ex. Järlas Röda Tråd.

Alla ledare är medlemmar i Järla IF FK genom att betala medlemsavgiften 100,- kronor*. Samtliga skall också lämna in ett utdrag ur belastningsregistret, läs mer och hur du gör här.

Här och i övrigt på vår hemsida så lägger vi information som skall hjälpa dig i ditt engagemang som ledare. Är det något du saknar så mejla till kansli@jarlaif.se

*Regelverket för att få statligt lokalt aktivitetsstöd (LOK-stöd) som började gälla från 2014-01-01 föreskriver emellertid specifikt, att ledaren ska vara medlem i föreningen för att LOK-stöd ska kunna utgå för de aktiviteter som ledaren håller i. Aktivitetsstödet är en stor och viktig del av Järlas finansiering och för att säkerställa att vi som klubb agerar i enlighet med regelverket för LOK-stöd måste vi fakturera våra ledare för medlemsavgiften.

Här hittar du ytterligare anledningar till teckna medlemskap.

2020-04-30 10:27

Appen "Min Fotboll"
2020-04-17 11:53

I dessa speciella tider är Min Fotboll ett extra bra sätt att låta familjer, släktingar och vänner följa och dela spänningen och glädjen, trots att de inte tillåts vara på plats.

Via Min Fotboll appen kan alla matcher få en härlig bevakning med livesändningar, foto, film, livescore, kommentering och hejarop, och här finns även spelprogram, resultat och tabeller för all svensk fotboll.

För att er publik ska kunna följa er på distans så kan ni använda appen min fotboll.
Ni kan läsa mer om den här.

Alla kontaktpersoner för respektive lag bör ha fått en länk för aktivering.

/Sportkontoret

Träningstider, påsklov och annat!
2020-03-30 11:16
Hej alla ledare!

Det har varit diskussioner om tältet in i det sista varför tiderna kom ut sent men tror ni har överseende med det. Som ni alla förstår så kan förutsättningarna komma ändras från en dag till en annan.

Huvudsäsongen med nya träningstider gäller från och med denna vecka.
Kolla in tiderna under fliken ledare.
Vi ber alla respektera varandras träningstider och att ni för dialog med varandra om ytor mål och vad det nu kan vara.

Viktigt att notera är att vi kommer skifta planer varannan vecka. Det innebär att jämna veckor är Nacka IP 1 tältet och ojämna veckor uteplan. Det gäller träning såväl som match.
Vaktis kommer skifta namn på planerna veckovis.
Vi rekommenderar att ni fortsätter kalla till en och samma plan varje vecka samt informerar motståndaren innan match. Tex. Nacka IP 1 (tältet) respektive Nacka IP 1 (uteplan)

Under påsken är dom flesta planer stängda på grund av arrangemang. Kolla med sportkontoret om ni önskar träna.
Glöm inte meddela sportkontoret om ni tar sportlov.

Ni som ännu inte inkommit med beställning av matchtröjor/medlemspaket ber vi er göra det omgående.

12e mars
2020-02-20 13:45
Se till att reservera detta datum då vi inom kort kommer att bjuda in till ledarmöte!

Det kommer krävas att det finns representanter från varje grupp då vi kommer att presentera kommande samarbete.
Anmälan Sanktan & Årsplanering
2019-11-27 11:44
Snart öppnar anmälan till Sanktan 2020.

Glöm inte att anmäla till sportkontoret! Viktigt att ni vid anmälan anger kontaktperson för laget/lagen. Max två personer kan vara kontaktpersoner.

Anmälan till Sanktan öppnar 1/12. Innan dess vill vi ha era önskemål.

Vi räknar med att ha alla anmälningar gjorda och klara 10/12. Därefter finns det möjlighet till justeringar.

Mer information här.

Ta även del av 2020 årsplanering här.

Denna uppdateras löpande.

Järla IF, 02/05 12:26