Ledare

Här hittar du som är ledare information
Som är riktad till dig som ledare i Järla. Saknar du något här mejla till kansli@jarlaif.se
Så här redovisar du domarkostnader!
2021-09-16 10:35
Arvoden och betalningsrutiner 2021

RUTINER NÄR DET GÄLLER DOMARBETALNINGAR

Föreskrifter gällande domarersättning i samtliga serier.

Vid alla matcher förutom vid 5mot 5 ska ledaren betala domaren på plats enligt följande.

- Domaren och föreningsledare har Swish - domarersättningen för över direkt via Swish

- Domaren har Swish men inte föreningens ledare – domarersättning skall betalas kontant

- Domaren har inte Swish men föreningen ledare har – domarersättning sätts in på konto.

- Föreningens ledare har alltid möjlighet att betala domaren kontant

- Vid kontobetalning skall domarersättning vara domaren tillhanda senast 3 bankdagar efter match.

Vid alla matcher 5mot 5 tillsatta av föreningen betalas domaren av sportkontoret efter av domaren, redovisat kvitto.

Reseersättning
Oskälig reseersättning eller ersättningar utanför förbundets reglemente ersätts inte av föreningen.
Betala ej reseersättning om domaren dömt matchen innan eller ska döma matchen efter.

Utbetalning av domarkostnader

Vi ser helst att ni samlar ihop kvitton till ett par tillfällen genom tex lagkassan. Om det inte är möjligt så sker redovisning löpande.
Utbetalning sjer från kansliet till angivet konto under förutsättning att kvitton och underlag är korrekt ifyllt och inlämnade senast 31/10.
Kvitton inlämnade efter 1/11 och innan 15/12 betalas ut periodvis.
Alla kvitton skall vidhäftas följande underlag.

Använd följande dokumnet vid redovisning. (dokumentet är skrivbart om det öppnas med Acrobat Reader eller motsvarande)
Inga ersättningar kommer betalas ut utan korrekta underlag.
Underlaget lämnas till kansliet eller scannas in och mailas

Lycka till med Sanktan och tänk på att alla domare är under utbildning!

Planerna stängda idag 2/2
2021-02-02 13:47
Kommunen håller idag 2/2 alla plogade planer stängda.
Träningstiderna börjar gälla!
2020-07-29 10:12
Från och med denna vecka 31 så gäller schematiderna igen.
Flera av er har fortsatt sommarlov någon vecka till men ni som vill komma igång kan göra det redan nu.
Tänk på att det är fortsatt udda och jämna veckor som gäller. Är ni osäkra så kolla skyltningen vid respektive plan.

Du använder väl Supercoach!
2020-05-02 10:09

Supercoach är ett appbaserat hjälpmedel för fotbollstränare som skapar bättre möjligheter till planering och genomförande av lagets träningsverksamhet och säkerställer samtidigt att föreningens riktlinjer för Spelarutveckling följs.

Appen hjälper dig med planeringen av hela säsongen med övningar och upplägg. Du kan lägga till egna övningar eller någon av de många övningar som redan finns i appen. Till varje övning finns en utförlig pedagogisk beskrivning med bl.a. filmavsnitt. Samtliga träningar du skapar anpassas utefter ditt lags åldersgrupp. Det finns en stor mängd övningar att välja bland. I SUPERCOACH kan du synka ditt lags planerade träning ihop med övriga ledare i ditt lag. Vilket är en mycket bra funktion för att förbereda samtliga ledare i laget inför det kommande träningspasset.

Appen som har använts under en tid har mottagits mycket positivt och alla ledare har nytta av den oavsett utbildning eller erfarenhet.
Vi har noterat att inte alla vet hur dom ska använda upplägget varför det är mycket viktigt att man går en kortare introduktion för att kunna använda verktyget fullt ut.

Nästa utbildning sker tillsammans med Hammarby.

Tillfälle 1 Teori:   Onsdag 13 maj kl. 17.30-19.00, digitalt via Microsoft Teams. (länk 12/5 efter gjord anmälan)

Tillfälle 2 Praktik: Lördag 16 maj kl. 09.30-11.00, Hammarbyhöjdens IP

När: Onsdagen 29/8 18:00-20.30 ca.

Var: Via datorn och Hammarbyhöjdens IP.

Hur: Först en teoretisk genomgång digitalt som följs upp av praktik på planen.

Vem: Ola Larsson & Daniel Engström

Klädsel: Bussiga skor och ni kan röra er i då ni själva utgör övningsgrupp.

Anmälan sker via denna länk!

2020-04-30 10:27