Bli medlem i Järla IF FK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Motivering Stipendiater 2022

F16 - stipendium Klara Lundin - 

Klara har varit en klippa både med aktivt deltagande och som spelare på planen, hon överbryggar de gränser som finns och är en stor del i att fler födda 2006 som tidigare valt att ta en paus nu börjar återvända till Järlas juniorlag.

 

P16 - stipendium Gabriel Leijonhufvud

Gabriel har varit i P06 gänget sedan dag ett. Du är en trevlig kompis och välkomnande till alla. Positiv i alla lägen, alltid agerat utifrån vad som var det bästa för laget utan att prata om enorma kvalitéer på planen. Du har den här hösten värvat kompisspelare som gjort att P06 överlevt som lag den här säsongen. Tack Gabbe för alla dessa fina åren och lycka till i framtiden i Järla och utanför.

Motivering Stipendiater 2019
F16-Stipendiat: Karolina Wiklund

Motivering:                                                  

Karolina är en mycket engagerad, målinriktad och laglojal fotbollsspelare med hög närvaro. Det har gjort att hon hela tiden fortsätter att utvecklas, både som spelare och som lagkamrat och hon visar därmed hur det går att integrera individuella ambitioner med gruppens olika utvecklingsfaser. Hon har också en nyfiken och positiv inställning under träning och match samt lyckas vara både seriös, fokuserad och avslappnad på samma gång och är själva sinnebilden för att förena en grundmurad vilja att vinna med viljan att få ha så kul som möjligt på vägen dit. Stort grattis till Karolina Wiklund som härmed tilldelas Järla F16 Stipendium
 
P16-Stipendiat: Ted Stål
Motivering:
Ted är trogen spelare som från första dagen varit på dom flesta träning och har under hela tiden utvecklats mycket! Ted  tar stort ansvar i laget och håller bland annat i  uppvärmningen. I ett lag som representeras av många olika åldrar och utvecklingsfaser så tar Ted alltid ett stort ansvar.
Vi hoppas Ted fortsätter sin fotbollsutbildning tillsammans med Järla.
Stort grattis till Ted Stål som härmed tilldelas Järla P16 Stipendium     
Stipendiater
   F16 P16
2022 Klara Lundin Gabriel Leijonhufvud
2021    
2020    
 2019 Karolina Wiklund Ted Stål
 2018 Greta Nilsson Rydergren Alexander Savovskij
 2017 Matilda Svedjerot, Frida Nilsson Olof Gustavsson
 2016 Paola Mondini Samir Hakimi
 2015  Emelie Strömberg Timurhan Öcal
 2014  Ida Nordmark  Arthur Alm
 2013  Isabell Tunäng  Johan Brown
 2012  Louise Tungården  Mattias Wallman
 2011  Filippa Hedenberg  Ulf Pyk
 2010  Nicole Lundberg  -
 2009  Emily Eriksson  -
 2008  Gabriella Soldati-Waldenström  -
 2006  -  -
 2005  Sarita Kurran-Kussela  -
 
Motivering Stipendiater 2015
F16-Stipendiat: Emelie Strömberg

Motivering:                                                  

Vi vill ge F16-stipendiet till en tjej som verkligen visar i vilken klubb hon har sitt hjärta. Hon har varit Järla IF trogen sedan fotbollsskolan.

Med stor lojalitet, härlig attityd och en stark vilja har denna tuffa spelare tagit steget och blivit en nyckelspelare av väldigt hög klass.

Hon är en av lagets viktigaste spelare och visar vägen med sitt resoluta spel och kämparglöd.  Under året har hon även debuterat i damlaget där hon redan hunnit visa sin kapacitet. Hon har en spännande tid framför sig, och med fortsatt hög ambition och inställning finns alla möjligheter till att hon tar ytterligare steg i sin utveckling.

 

 

P16-Stipendiat: Timurhan Öcal

Motivering:                                                  

Denna person är även först till träningarna och sist därifrån, visar ett enormt intresse i allt han gör och ser även till att hjälpa lagkamraterna när de än behöver det, inte enbart på planen utan även utanför. För medspelarna är Timur personen som håller moralen uppe under träningar och matcher, personen som vågar ta för sig och som även drar även fram andra från skuggan. Det visade han tydligt under Piteå Summer Games 2014 när han lyckades samla ihop fem stycken ”gröna kort” för gott beteende under turneringen. För ledarna är Timur en person som engagerar sig i andra lag och hjälper gärna till runt matcherna och har under säsongen flera gånger kunnat ställa upp som domare med kort varsel när ordinarie domare ej närvarat på såväl hemmaplan som bortaplan.

Motivering Stipendiater hösten 2014
Stipendiat 2014:      Ida Nordmark

 

Motivering:                                                  

Vi vill ge F16-stipendiet till en tjej med en och annan räv bakom örat. Hon är alltså riktigt smart på fotbollsplanen. Hon har glimten i ögat, bidrar till laget och sprider positiv energi, både på och utanför planen.

Det känns som hon verkligen brinner för sin fotboll och är en av de som tränat mest. Hon har mycket bra teknik, kan driva, dribbla, starta uppspel och slår ofta kalasmackor till medspelarna. Dessutom gör hon flera mål själv.

Hon har spelat i Järla sen hon var riktigt liten och nu har hon precis tagit steget upp i damlaget.

 

Stort grattis till Ida Nordmark som härmed tilldelas Järla F16 Stipendium
 

Stipendiat 2014:      Arthur Alm

 

Motivering:                                                  

Vi vill ge P16-stipendiet till en kille där ett eller annat stygn inte är någon ’big deal’.

Han har en hög moral vilket gör att han ger allt för sitt lag och sina lagkamrater, vare sig det är träning eller match. Han är positiv och vill alltid lagets bästa.

Han har hög träningsnärvaro vilket tillsammans med sin inställning gör att han i princip startar och spelar alla matcher.

Ett stort grattis till Arthur Alm som härmed tilldelas Järla P16 Stipendium 
 
 
Järlas Webshop
Stolta Sponsorer
Bingo Stockholm - Alla hallar