Dam

Välkommen till Järla IF FK Dam
Dam

Säsongen 2023 spelar vi fortsatt i div 5 efter en ny/omstart 2022. Vi fortsätter att bygga och utöka vår spelartrupp och är du sugen att snöra på dig skorna igen efter ett uppehåll, trappa ner efter att ha satsat hårt, vill byta förening och få nya fotbollskompisar?! Vänta inte utan hör av dig direkt!

Ledare

Tränare - Victoria Björklund, Catharina Conrad

Ni kan läsa mer om oss under nyheter

Damorganisationens 2023
Damseniorerna spelar i div 5
Det kommer att finnas ett tätt samarbete med damjuniorerna som spelar i F16-19

Träning

Vi tränar 2 gånger i veckan på Nacka IP som ligger centralt i Nacka endast 15 min med buss från Slussen. Vi kommer att träna i tät samverkan med vårt juniorlag där rotation och samträningar kommer att vara en lika naturlig del som att vi ibland tränar separat. I vårt klubbhus finns tillgång till gym, samlingslokaler, tvättstuga och vår egna borg - vårt egna omklädningsrum.

Arbetssätt

Vi arbetar med tydlighet i allt från beteenden, spelsätt och målsättning. Vi tränar och lär ut fotboll enligt föreningens utbildningsplan och röda tråd, dessa gäller alla från knatte till senior. Vi arbetar för att tillsammans nå våra mål, lag,- och föreningsmål. Under träning och tävling så arbetar vi för att ge varandra mod och glädje i varje moment.

Samarbete mellan klubbens lag

Målsättning är att långsiktigt jobba oss tillbaka mot div 3 och vidare, men först ska vi spela div 5 under 2023 på bästa möjliga sätt och vi kommer att genom samarbete med juniortruppen få en härlig utvecklings och utbildningsmiljö. Samarbete mellan föreningens alla delar är en viktig del för oss att lyckas oavsett flick, pojk, dam eller herrlag. Tillsammans är vi Järla IF FK.

INTRESSERAD?

Är du 16 år eller äldre kan du inför 2023 söka till vår damorganisation!

December och julledigt
2022-12-13 08:37

Snön kom och stannade! Med endast träningstid ute på Nacka IP 2 så "frös" våra träningar inne.

Vi bytte ut ett par till styrkepass i klubbhusets gym. NU är det tid för återhämtning och vila tills vi kör igång i januari igen.

TACK till alla som möjliggjort säsongen 2022.

snart nytt år och ny säsong! Är du sugen på att spela fotboll och söker ett lag att få träna och tävla i hop med? Du kanske inte har spelat fotboll på ett tag? Du kanske har tränat mycket och vill träna lite mindre? Du kanske är nyinflyttad och fotbollsskorna står i hallen och skriker att få bli luftade?

Hur som helst så är DU varmt välkommen till ett härligt fotbollsgäng!!

Vi ses i januari fulla med energi. Snart kommer nya träningsdatum i kalendern! Håll utkik!

Men planera in tisdagar och torsdagar. Tisdagar kör vi inomhus och styrka och om det är möjligt ute på torsdagar.

November och eftersäsong
2022-11-07 15:56

Nu har vi spelat klart hösten, serie och Victoria Cup. Bra jobbat och kämpat alla spelare!! Ni är grymma!

Nu drar eftersäsongen igång. Vad är en eftersäsong kan man ju undra? Finns kanske egentligen ingen sådan. Men låt oss kalla det för det.

Efter säsongen 2022 och före säsongen 2023 helt enkelt. Från v 45 och fram till v 50 så kommer vi att träna en gång i veckan för att fortsätta träffas och hålla igång träningen.

Nya spelare välkomnas till en mjukstart!

Tisdagsträningar 20-21.15 samlas vi och kör Football Fitness. Inget att känna rädsla inför för att det står Fitness. Det handlar om att vi ska stärka våra fotbollsmuskler på bästa sätt, bli kompis med bollen och underhålla vår kondition. Inga övningar på stora ytor utan vi håller oss nära varandra och har lekfulla träningar.

Efter jul och nyårshelgerna så drar vi igång med försäsongsträningen. Då ökar vi 100% i träningsmängd.... Alltså 2 ggr/vecka. Nu kommer vi att varva mellan Football Fitness och Taekwando!  Vi försöker hitta alternativ träning som gör oss starka och explosiva.

Mot 2023!!!!

Augusti och en höstsäsong i antågande
2022-08-11 17:31

Oj vad roligt vi har haft det i vår. Byggt lagsammanhållning. Lärt känna varandra. Tränat och spelat fotboll. Skrattat och ätit middagar!

Det här är något vi kommer fortsätta med. Vi kommer ha fokus på glädjen alla dagar i veckan!

För att kunna ha glädje behöver vi också ha fokus på rätt saker och det är ju; är vi på träning är det fokus på träning, är vi på match så är det fokus på match, äter vi middag så är det fokus på att äta....ja ni fattar!

Vi gör detta tillsammans!

Nu blev jag nyfiken på det här laget! Skulle vilja lira med er, du kan ha olika ingångar: har spelat tidigare men vilat ett tag, har flyttat till Nacka och lirat där jag bodde tidigare, lirar i korpen men skulle vilja träna och matchspela mer. Välkommen att anmäla intresse att komma och lira med oss, dörren är alltid öppen för nya spelare! Klicka här och uppge dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så fort vi kan

Vilken vårsäsong...
2022-06-14 10:30

.... vi har haft. Alla matcher färdigspelade för den här vårsäsongen. En total återstart i november till att spela matcher ihop. Nya lagkamrater, nya positioner, nya rutiner!

Det tar ett tag innan man spelar ihop sig, innan man hittar sin roll i en ny grupp.

Ni spelare har en unik förmåga att få alla att känna sig välkomna, sedda och viktiga! Viktiga komponenter i ett lagbygge.

Några ordinarie träningar kvar på vårsäsongen sedan går vi in i sommarträning för att starta upp i augusti med höstsäsongens träningar och matcher.

Vi fortsätter välkomna spelare till truppen!!!

Är man sugen på att provträna så anmäler man sig via följande anmälningslänk för spel i Järla dam

Vi som tränare/ledare ser fram emot en härlig och fantastisk fortsättning med det här laget och att bygga broar inom föreningen mellan ungdom-junior-senior!

Seriespel säsongen 2022
2022-03-09 10:13

Vi har nu publicerat serien i kalendern!

Söndag 24 april drar vi igång med derby borta mot Gustavsberg!

Det här blir en bra säsong!

Forza Järla!

Järla IF, 23/01 14:11