Bli medlem i Järla IF FK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Järla IF FK Dam
Dam

Säsongen 2023 spelar vi fortsatt i div 5 efter en ny/omstart 2022. Vi fortsätter att bygga och utöka vår spelartrupp och är du sugen att snöra på dig skorna igen efter ett uppehåll, trappa ner efter att ha satsat hårt, vill byta förening och få nya fotbollskompisar?! Vänta inte utan hör av dig direkt!


Ledare

Tränare - Victoria Björklund och Hung Yiu Lo

Lagledare - Catharina Conrad

Ni kan läsa mer om oss under nyheter

 

Damorganisationens 2023
Damseniorerna spelar i div 5
Det kommer att finnas ett tätt samarbete med damjuniorerna som spelar i F16-19

 

Träning

Vi tränar 2 gånger i veckan på Nacka IP som ligger centralt i Nacka endast 15 min med buss från Slussen. Vi kommer att träna i tät samverkan med vårt juniorlag där rotation och samträningar kommer att vara en lika naturlig del som att vi ibland tränar separat. I vårt klubbhus finns tillgång till gym, samlingslokaler, tvättstuga och vår egna borg - vårt egna omklädningsrum.

 

Arbetssätt

Vi arbetar med tydlighet i allt från beteenden, spelsätt och målsättning. Vi tränar och lär ut fotboll enligt föreningens utbildningsplan och röda tråd, dessa gäller alla från knatte till senior. Vi arbetar för att tillsammans nå våra mål, lag,- och föreningsmål. Under träning och tävling så arbetar vi för att ge varandra mod och glädje i varje moment. 

 

Samarbete mellan klubbens lag

 Målsättning är att långsiktigt jobba oss tillbaka mot div 3 och vidare, men först ska vi spela div 5 under 2023 på bästa möjliga sätt och vi kommer att genom samarbete med juniortruppen få en härlig utvecklings och utbildningsmiljö. Samarbete mellan föreningens alla delar är en viktig del för oss att lyckas oavsett flick, pojk, dam eller herrlag. Tillsammans är vi Järla IF FK. 

 

INTRESSERAD?

Är du 16 år eller äldre och spelat fotboll tidigare, eller redan gör det,  kan du söka till vår damorganisation!

 
Höstsäsongen drar igång
2023-08-08 22:53

Vi drar igång höstsäsongen med energi från sommaren och en bra vår överlag. Många nya spelare och ett halvnytt ledarteam som fortsätter lära känna varandra och som trivs och tar nya steg hela tiden. 

 

Vi ser verkligen fram emot en fortsatt utvecklande höst och vi startar med "dubbel-derby" på Nacka IP den 11 augusti då vi tar emot Fisksätra IF kl 20.00 i tältet och herrarna spelar mot Sickla IF på plan 2 samma tid. 

 

Känner du att du vill vara med och spela med oss? Kontakta vårt ledarteam för att komma och testa om vi passar dig. 

 

Nu kör vi! Järla - det självklara valet! 

Referat: Gustavsbergs IF - Järla IF Fotbollsklubb
Träningsmatch
2023-03-27 10:08

Kall dag och lätt snöfall 

Nytt ledarteam 2023
2023-03-02 15:51

Vi fortsätter utveckla och utvidga vårt ledarteam inför säsongen 2023.

 

Ny huvudtränare för oss är Lo Yiu Hung med gedigen erfarenhet som ledare inom dam och flickfotboll i Hong Kong. Hung var huvudtränare för flicklandslaget och jobbat med att bygga och och utvecklat landslagsdamfotbollen i Hong Kong under åren 2014-2021. 

 

Hung kom till Sverige tillsammans med sin familj 2022 och bor i Gustavsbrg. Han har sedan dess varit tränare i FC Espanyol och har det uppdraget paralellt med uppdraget i Järla. 

 

Vi tror att Hung kommer att bidra stort till utvecklingen av vårt damlag men även möjligheten att hjälpa våra ungdomslag att utvecklas tillsammans med med övriga ledarteam.

 

Victoria fortsätter som assisterande tränare under 2023 och tar rygg på Hung. Kanske vi får se henne på planen även den här säsongen som spelande tränare!

 

Catharina kliver av planen och tar hand om administrationen runt laget som lagledare. 

 

Målet med 2023 är att fortsätta bygga damlaget från grunden vilket vi startade under 2022 i den nystart som då gjordes. Samarbetet med dam-juniorer ska fortsätta att byggas för framtiden. 

 

Är du nyfiken på att bli en del av vårt damlag får gärna höra av dig till någon av oss! 

mejla gärna jarlaiffk.dam@gmail.com för att lättast komma i kontakt med oss!

Stötta oss säsongen 2023
2023-02-03 15:30

Stötta oss på vår digitala lagkassa!

 

Vad din sponsring går till om du stöttar oss!

  • Laget samlas inför hemmamatcher och äter middag. Sponsra gärna till extra energirika mål.
  • Vi åker på träningsläger och tar gärna emot extra styrka så att alla har möjlighet att åka med

fota QR-koden till vänster och stötta med valfritt belopp!! 

 

Vill du stötta som större sponsor kontakta då lagets lagledare för denna möjlighet!

- logga på matchplagg

- matchbollar

- logga på träningsplagg

- träningsbollar

- matchmiddagar (färdigt eller varor för eget lagande)

 

 

 

November och eftersäsong
2022-11-07 15:56

Nu har vi spelat klart hösten, serie och Victoria Cup. Bra jobbat och kämpat alla spelare!! Ni är grymma!

 

Nu drar eftersäsongen igång. Vad är en eftersäsong kan man ju undra? Finns kanske egentligen ingen sådan. Men låt oss kalla det för det.

Efter säsongen 2022 och före säsongen 2023 helt enkelt. Från v 45 och fram till v 50 så kommer vi att träna en gång i veckan för att fortsätta träffas och hålla igång träningen. 

Nya spelare välkomnas till en mjukstart! 

Tisdagsträningar 20-21.15 samlas vi och kör Football Fitness. Inget att känna rädsla inför för att det står Fitness. Det handlar om att vi ska stärka våra fotbollsmuskler på bästa sätt, bli kompis med bollen och underhålla vår kondition. Inga övningar på stora ytor utan vi håller oss nära varandra och har lekfulla träningar.

Efter jul och nyårshelgerna så drar vi igång med försäsongsträningen. Då ökar vi 100% i träningsmängd.... Alltså 2 ggr/vecka. Nu kommer vi att varva mellan Football Fitness och Taekwando!  Vi försöker hitta alternativ träning som gör oss starka och explosiva. 

 

Mot 2023!!!! 

 

 

Spelade matcher
Lör 21/10 17:00
Fre 6/10 19:00
8 - 0  
Fre 29/9 20:00
0 - 6  
Sön 24/9 16:00
1 - 3  
Fre 15/9 20:00
1 - 4  
Fre 8/9 20:00
3 - 4  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Järla IF, 20/11 21:33 
Järla IF, 24/10 11:30 
Järla IF, 21/10 09:16 
Järla IF, 19/10 19:43 
 
Järlas Webshop
Stolta Sponsorer
Bingo Stockholm - Alla hallar