Bli medlem i Järla IF FK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Järla IF Fotbollsklubb
Med Hjärta och Hjärna
Dam

Välkommen till Järla IF FK Dam
Dam

Säsongen 2023 spelar vi fortsatt i div 5 efter en ny/omstart 2022. Vi fortsätter att bygga och utöka vår spelartrupp och är du sugen att snöra på dig skorna igen efter ett uppehåll, trappa ner efter att ha satsat hårt, vill byta förening och få nya fotbollskompisar?! Vänta inte utan hör av dig direkt!


Ledare

Tränare - Victoria Björklund, Catharina Conrad

Ni kan läsa mer om oss under nyheter

 

Damorganisationens 2023
Damseniorerna spelar i div 5
Det kommer att finnas ett tätt samarbete med damjuniorerna som spelar i F16-19

 

Träning

Vi tränar 2 gånger i veckan på Nacka IP som ligger centralt i Nacka endast 15 min med buss från Slussen. Vi kommer att träna i tät samverkan med vårt juniorlag där rotation och samträningar kommer att vara en lika naturlig del som att vi ibland tränar separat. I vårt klubbhus finns tillgång till gym, samlingslokaler, tvättstuga och vår egna borg - vårt egna omklädningsrum.

 

Arbetssätt

Vi arbetar med tydlighet i allt från beteenden, spelsätt och målsättning. Vi tränar och lär ut fotboll enligt föreningens utbildningsplan och röda tråd, dessa gäller alla från knatte till senior. Vi arbetar för att tillsammans nå våra mål, lag,- och föreningsmål. Under träning och tävling så arbetar vi för att ge varandra mod och glädje i varje moment. 

 

Samarbete mellan klubbens lag

 Målsättning är att långsiktigt jobba oss tillbaka mot div 3 och vidare, men först ska vi spela div 5 under 2023 på bästa möjliga sätt och vi kommer att genom samarbete med juniortruppen få en härlig utvecklings och utbildningsmiljö. Samarbete mellan föreningens alla delar är en viktig del för oss att lyckas oavsett flick, pojk, dam eller herrlag. Tillsammans är vi Järla IF FK. 

 

INTRESSERAD?

Är du 16 år eller äldre kan du inför 2023 söka till vår damorganisation!

 
November och eftersäsong
2022-11-07 15:56

Nu har vi spelat klart hösten, serie och Victoria Cup. Bra jobbat och kämpat alla spelare!! Ni är grymma!

 

Nu drar eftersäsongen igång. Vad är en eftersäsong kan man ju undra? Finns kanske egentligen ingen sådan. Men låt oss kalla det för det.

Efter säsongen 2022 och före säsongen 2023 helt enkelt. Från v 45 och fram till v 50 så kommer vi att träna en gång i veckan för att fortsätta träffas och hålla igång träningen. 

Nya spelare välkomnas till en mjukstart! 

Tisdagsträningar 20-21.15 samlas vi och kör Football Fitness. Inget att känna rädsla inför för att det står Fitness. Det handlar om att vi ska stärka våra fotbollsmuskler på bästa sätt, bli kompis med bollen och underhålla vår kondition. Inga övningar på stora ytor utan vi håller oss nära varandra och har lekfulla träningar.

Efter jul och nyårshelgerna så drar vi igång med försäsongsträningen. Då ökar vi 100% i träningsmängd.... Alltså 2 ggr/vecka. Nu kommer vi att varva mellan Football Fitness och Taekwando!  Vi försöker hitta alternativ träning som gör oss starka och explosiva. 

 

Mot 2023!!!! 

 

 

Augusti och en höstsäsong i antågande
2022-08-11 17:31

Oj vad roligt vi har haft det i vår. Byggt lagsammanhållning. Lärt känna varandra. Tränat och spelat fotboll. Skrattat och ätit middagar! 

Det här är något vi kommer fortsätta med. Vi kommer ha fokus på glädjen alla dagar i veckan! 

För att kunna ha glädje behöver vi också ha fokus på rätt saker och det är ju; är vi på träning är det fokus på träning, är vi på match så är det fokus på match, äter vi middag så är det fokus på att äta....ja ni fattar! 

 

Vi gör detta tillsammans! 

 

Nu blev jag nyfiken på det här laget! Skulle vilja lira med er, du kan ha olika ingångar: har spelat tidigare men vilat ett tag, har flyttat till Nacka och lirat där jag bodde tidigare, lirar i korpen men skulle vilja träna och matchspela mer. Välkommen att anmäla intresse att komma och lira med oss, dörren är alltid öppen för nya spelare! Klicka här och uppge dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så fort vi kan

Vilken vårsäsong...
2022-06-14 10:30

.... vi har haft. Alla matcher färdigspelade för den här vårsäsongen. En total återstart i november till att spela matcher ihop. Nya lagkamrater, nya positioner, nya rutiner!

Det tar ett tag innan man spelar ihop sig, innan man hittar sin roll i en ny grupp.

 

Ni spelare har en unik förmåga att få alla att känna sig välkomna, sedda och viktiga! Viktiga komponenter i ett lagbygge. 

 

Några ordinarie träningar kvar på vårsäsongen sedan går vi in i sommarträning för att starta upp i augusti med höstsäsongens träningar och matcher.

 

Vi fortsätter välkomna spelare till truppen!!! 

Är man sugen på att provträna så anmäler man sig via följande anmälningslänk för spel i Järla dam

 

Vi som tränare/ledare ser fram emot en härlig och fantastisk fortsättning med det här laget och att bygga broar inom föreningen mellan ungdom-junior-senior!

Seriespel säsongen 2022
2022-03-09 10:13

Vi har nu publicerat serien i kalendern!

Söndag 24 april drar vi igång med derby borta mot Gustavsberg!

 

Det här blir en bra säsong! 

 

Forza Järla!

Föreningskänsla
2022-02-16 09:55
Dam och F09

Så roligt att vi har möjlighet att bygga broar och föreningskänsla. På tisdagar har vi i damlaget äran att träna samtidigt som F08 och F09 på Nacka IP 2, när planen är grön vill säga.....

 

Igår, tisdag 15 februari, var damlaget och F09 på planen och vi tog då tillfället i akt att bjuda in F09 att delta på vår uppvärmning och vilken känsla! Fantastiskt roligt att se dessa unga lirare som är damlagets framtid! Vi som seniorlag blir inspirerade av deras entusiasm och glädje! 

 

Efter en uppvärmning, som är extra viktig i kvällskylan i februari gick vi till olika delar på planen och körde våra olika träningar. 

 

Så roligt att bygga broar i föreningen, spelare får förebilder, ledare får erfarenhetsutbyte. Det är föreningskänsla på riktigt! 

 

Forza Järla! Tillsammans är vi starka!

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Träning, Nacka IP2, 06/12 20:00
Träning, Nacka IP2, 13/12 20:00
Träning, Nacka IP2, 20/12 20:00
Nyheter från föreningen
 
Järlas Webshop
Stolta Sponsorer
Bingo Stockholm - Alla hallar