Järlas klädprofil 2021

Du kan också besöka webbshoppen direkt via http://shop.jarlaif.se

Kontaktperson Intersport: mikael.axbom@intersport.se

Ny kollektion samt webbshop 2021!

Här kommer årets materialmail med många spännande nyheter!

Vi jobbar som ni vet med Craft som materialleverantörer och Intersport som återförsäljare. Tillsammans har vi tagit fram vår nya klubbprofil som ni hittar på vår hemsida under fliken > Om klubben > Klädprofil.

Profilen är framtagen i linje med vår ambition att profilera den satsning som sker i klubben.
Klubbfärgerna svart & vitt består givetvis och den kommer synas i vårt matchställ. Medan färgen för träningskläder blir grön för ungdom och grå för seniorer.

Vi tror att vi med detta kommer få en ny uppdaterad profil. Och att vi, i vårt samarbete med Hammarby, kommer få en tydligare identitet.

Webbshop & utprovning
Webbshoppen är öppen!

Alla kläder visas i klubbhuset där även provning kan göras innan beställning.
På grund av de restriktioner som nu råder ser vi över rutinerna för detta och information skickas separat.

Vi räknar med att shorts och strumpor kommer finnas att köpa i serveringen när den öppnar.

Det är också möjligt att prova kläder i Intersports butik i Farsta Centrum. Köpen görs sedan via webbshoppen.

Vi eftersträvar en enkel hantering där du som medlem kan beställa direkt på webben och få kläderna efter det fraktalternativ du väljer av följande:
1. Hämta ut hos Postnord ombud 39kr, (fri frakt över 399kr)
2. Hemleverans via Postnord 79 kr
3. Hämtas i Intersport Butik 0 kr

För teampriserna gäller att man är Club Intersport medlem.
Är du inte medlem kan du bli det i butiken eller via denna länk Bli Club-medlem här!

Pengar till föreningen när du handlar!
Glöm inte att föreningskoppla Ert medlemskap till Järla IF på mina sidor, så ytterligare bonus tillfaller föreningen.

Lagbeställningar
Lagen kan såsom tidigare år göra sina egna beställningar. Detta görs direkt med Intersport.
Kontaktperson Mikael Axbom mikael.axbom@intersport.se

Såsom tidigare är det möjligt att trycka sitt lags sponsorer på träningskläder.
Detta sker i enlighet med föreningens regler och efter godkännande av sportkontoret. Efter godkännande från sportkontoret sköts beställning direkt via intersport.