Välkommen till Järla pojkar födda 2011!
Välkommen till Järla IF P11:s sida! Här samlar vi nyheter, spelprogram och annat roligt som handlar om vårt lag.

Vill du träna och spela med oss?
Välkommen att anmäla dig via denna länk eller kontakta kansliet om du har frågor.
Nya träningstider för P11
2021-03-25 14:01

Då var det dags för nya träningstider. Från och med vecka 14 (till och med vecka 43) gäller:

Tisdagar 18-19.30 Nacka IP2 (utomhus)

Torsdagar 17-18 Nacka IP2 (utomhus)

Tidiga träningar :)
2021-03-20 15:32
”Samling” efter träningen i tisdags :)

Trots den tidiga timman på lördagsmorgnar så gör spelarna ett fantastiskt jobb, de har verkligen kommit framåt i utvecklingen och verkar ha kul ihop!

Vi har nu fått ett helt nät med splitternya bollar från kansliet, jättekul tycker vi ledare, dem ska vi se till att vara rädda om.

Glöm inte att svara på kallelsen till internmatch nästa helg.

Träningsdag i Sickla
2020-08-17 10:10
Bad i Sicklasjön, taktiksnack i skuggan och spelövning.
Vi rivstartade höstsäsongen med en träningsdag på Sicklavallen. Vi tränade mellan 9 och 13 innan vi avslutade med ett bad i Sicklasjön för de som ville. Fokus på träningen var spelbredd och att få till positionerna nu när vi mer och mer går över till 7-manna.

Väldigt givande att kunna jobba fokuserat med killarna under några timmar, både fotbollsmässigt men minst lika viktigt för lagsammanhållningen när vi också gör saker utanför fotbollsplanen.

Det var en jättelyckad dag och killarna kämpade tappert trots det varma vädret.

Bilder från sommaravslutningen
2020-06-11 06:47
Den 10 juni hade vi vårsäsongens sista träning och det firade vi med glass och tävlingar mellan barn och tränare. Kvällen till ära hade vi tränare tagit på oss finkläderna och vi fick bland annat se  Zlatan, Viktor Nilsson Lindelöf och en hippie-basketspelare.

Det blev en härlig kväll med mycket skratt och en del gråt (vinnarskallar...) men efter att vi avslutade med glass gick nog alla förhoppningsvis hem med ett leende på läpparna.

Tack för en härlig vårsäsong och nu blickar vi framåt mot hösten där vi fortsätter i Sankt Eriks cupen med 5-manna men mer och mer börjar växla över till förberedelser inför 7-manna. Redan på lördag 13 juni spelar vi vår första träningsmatch mot Värmdö i 7-manna, så spännande!

Träningsprogram över sommaren
Några av barnen fick med sig ett träningsprogram hem över sommaren som Carin förberett. Vi kommer mejla ut det till alla och det är såklart helt frivilligt att följa. Se det som inspiration och en möjlighet både för spelare och föräldrar att kunna följa.

Uppstart lördag 15 augusti
Boka redan nu in lördag den 15 augusti då vi planerar att starta upp höstsäsongen. Vi har bokat Sicklavallen hela förmiddagen och hoppas också kunna göra någon rolig aktivitet med killarna. Vi återkommer med mer information längre fram.

Glad sommar önskar
Martin, Markus, Carin, Johan, Therese, Adam och Tobias

Minnesanteckningar från föräldramöte
2020-04-15 17:32
Tack alla som kom till vårt föräldramöte trots snålblåsten ute på Nacka IP. Här kommer anteckningarna från mötet samt de dokument om regler och förhållningssätt som killarna tog fram själva i vintras.

Läs gärna extra noga delen om behov av kassör och sponsring där vi behöver hjälp av er.

Föräldramöte 14 april 2020.pdf »

/Tränarna genom Martin Sundman