Anmälan till Järla IF

Spela fotboll i Järla IF Fotbollsklubb

I Järla finns plats för alla såväl barn, ungdomar och äldre som vill spela fotboll oavsett nivå eller ambition. Vi välkomnar alla spelare men i perioder kan det i vissa åldrar uppstå kö. Du kontaktas alltid av ansvarig ledare och uppdateras om din status. Vi tillämpar inte provspel annat än till spel i representationslagen.

Järla IF FK och Hammarby IF FF inledde ett samarbete 2020 och vi har ett gemensamt avtal, som bygger på hjärta för fotboll och en gemensam vision att få så många spelare att spela fotboll så länge som möjligt. Järla IF är den enda klubben i Nacka kommun som på detta sätt ges möjlighet att samarbeta med Hammarby som en systerförening.

Vill du spela fotboll!

Om du vill anmäla dig eller ditt barn som spelare använder ni följande länk.
Anmälan spelare!

Är du en blivande ledare!
Om du anmäler dig som ledare i Järla använder du denna länk.

Vill du börja vår knatteskola!
Om du vill anmäla ditt barn till fotbollsskolan använder du denna länk.

Anmälan knatteskolan

En spelare som vill börja i Järla ska alltid anmäla sig innan träning påbörjas.
Du hittar information om:

Har du ytterligare frågor är du välkommen att skicka ett mail till kansli@jarlaif.se