Välkommen till Järla IF P09!
Onsdagsträning i full gång!

Välkommen till Järla IF FK P09!

Vi är en ganska stor trupp med härliga killar och mycket engagerade tränare och ledare. Vi tränar på Nacka IP och Skuru IP.

Är du intresserad eller har frågor, maila gärna Lagledare Teresa Ingemarsdotter-Johansson på jarlap09@gmail.com
NYA TRÄNINGSTIDER!
2021-03-31 15:18

Så drar huvudsäsongen äntligen igång! Våren och sommaren närmar sig!

Vi har fått nya träningstider som gäller från tisdag 6 april:

TISDAGAR på NACKA IP 2 (utomhus) 16.30-18.00

och

TORSDAGAR 16.30 - 18.00  på Skuru IP

Håll utskick efter kallelser!

FOTBOLL I VINTERLAND
2021-02-09 20:48
Vintersäsongen är i full gång!

Nu tränar vi i tältet igen men också utomhus på Sicklavallen.

Det är kallt men vi håller igång i vintermörkret! Tur att det är snö nu!

Vi ses på plan!

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!
2020-12-16 08:53
Önskar vi tränare er alla föräldrar och barn i det härliga Järla P09.

Vi önskar att ni får vila och mysa tillsammans och att 2021 kommer med ljus och framtidstro och massor av kul fotboll!

Var rädda om varandra och ta hand om er!

SÄSONG 2020
2020-12-01 09:50
HEJ!

Vilken underlig säsong det har varit! Vi har lärt oss mycket och utmaningarna för oss alla har varit många. BRA KÄMPAT allihop!

Sista träningen för i år blir den 13 december i SATS HALLEN.

Uppstart 18 Januari 2021.

Ett försök till att hålla denna sida lite mer uppdaterad startar i detta nu.

Hej så länge!

/Lagledaren

Nackamästerskapen i full gång - följ oss!
2017-10-08 01:59

Nu är första dagens matcher på Nackamästerskapen avklarad, och alla lag har spelat vå matecher var. Vilket fint spel, massor av energi och laganda! Verkligen roligt att se. Och inte minst gott mod, trots vädrets makter inte var med oss. Imorgon fortsätter det och avslutas med pokalutdelning till var och en.

Som ni kanske märkt har vi börjat fylla vår hemsida med lite information och bilder. Vi kommer uppdatera med nyheter regelbundet och också lägga upp sådant som kan vara bra att ha hitta tillbaka till. Där ligger också lista på hela truppen, tränarna, matchscheman mm.

Vi har också lagom till Nackamästerskapenskapat ett Instagram-konto till laget. Där kommer ledare och tränare publicera inlägg från träningar, macther och annat. Följ oss på kontot "JarlaP09"!

Heja Järla!

P.S Har du frågor eller synpunkter om webb och instagram, kontaka gärna mig Therése Engström som är webbansvarig på: jarlap09@outlook.com