Bli medlem i Järla IF FK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Järla IF P09!

Välkommen till Järla IF FK P09!

Vi är en ganska stor trupp med härliga killar och mycket engagerade tränare och ledare. Vi har lag i S:t Eriks-Cupens division 2 (svår) och 3 (medel). Vi tränar på Nacka IP och Skuru IP.

 
Är du intresserad eller har frågor, maila gärna Lagledare Teresa Ingemarsdotter-Johansson på jarlap09@gmail.com
VÅRA SPONSORER
2023-06-13 15:45

 

VI I JÄRLA IF P09 PRESENTERAR STOLT VÅRA SPONSORER

 

BOKALOKAL.SE

 

Bokalokal.se är en portal för fest och event i Stockholm. Här listas ett 100-tal fest- och eventlokaler i Stockholm. Företag, privatpersoner och eventbyråer använder tjänsten för att hitta rätt lokal. Tjänsten är fri från provisioner, så hela er festbudget går till festen.

JABB.SEJabb.se är en Sportbutik med inriktning Kampsport, allt från Judo, Karate, TaekwonDo, MMA, BJJ, Thaiboxning och mycket mer. Vi säljer även kläder och träningsutrustning för gymmet och kosttillskott.

 

RECOVER INDUSTRISERVICE (recover.se)

Recover Industriservice AB erbjuder tjänster så som avloppsrensning, stamspolning, rörinspektion, rörinfodring samt torr- & grävsugstjänster m.m. Våra kunder är främst fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, bygg och anläggningsbolag samt privata kunder. Vi har jour dygnet runt, årets alla dagar. Läs mer om våra tjänster på recover.se för att se vad vi kan hjälpa just dig med.

VINTERSÄSONG
2022-11-07 15:10

Efter en FANTASTISK säsong med toppplaceringar i båda våra serier blickar vi in i vintersäsong.

 

Nya träningstider, nya mål och utmaningar. 

 

Samtidigt smids storslagna planer för 2023.

 

Häng med!

 

Järla P09

SNART SOMMARLOV
2022-05-24 09:17

Vi fortsätter att leverera fin foboll! Så kul att se!

 

Sista träning inför sommarlov sker den 9/6 och efter några matcher efter det tar vi en liten vilopaus innan vi drar till GOTHIA!

 

Ses på plan!

 

 

P09 gänget

UPPSTART 2022
2022-01-12 14:12

GOD FORTSÄTTNING ALLIHOPA!

 

Vi kör vidare i vintern med träningar på måndagar, onsdagar (från v 6 plogad plan), torsdagar (om det ej ligger snö på planen) samt söndagar.

 

Dessutom finns det möjlighet till extra träningar på lördagar och även på IP så snart vintern släpper greppet. Håll koll i inboxen! Nu kör vi!

 

Vi går mot ljusare tider!

 

SES på plan

 

 

GOD JUL
2021-12-17 18:14

 

OCH ETT GOTT NTYTT ÅR! önskar vi alla i Järlas P09:or!

 

TA HAND OM VARANDRA!

 

 
Järlas Webshop
Stolta Sponsorer
Bingo Stockholm - Alla hallar