Järla IF FK till Dalecarlia Cup!

Sedan många år tillbaka har Järla IF FK deltagit i Dalecarlia Cup i Borlänge. Vi ser det som en viktig föreningsaktivitet mycket uppskattad av barn och ledare – ett kärt minne för många spelare i Järla.

Dalecarlia cup startade 1981 av IK Brage och hade första året 67 deltagande lag. 2019 deltog 502 lag. Pga. Covid 19 så var cupen inställd 2020/2021, 2022 deltog 450 lag och 6 lag från Järla IF FK.

2023 spelas cupen 29 juni - 2 juli i Borlänge och 30 juni - 2 juli i Leksand

Järlas spelare/ledare åker tillsammans till och från i gemensam buss arrangerad av föreningen och samtliga bor på samma skola i klassrum.

Resan 2023:
28 juli - avresa från Nacka IP eftermiddag/kväll.

2 juli - hemresa på eftermiddagen, ankomst Nacka IP ca 20:00. Beroende av matchschema

Kostnad per spelare/ledare: 2 400:- kr

Dalecarlia är inte bara en cup för match och tävling utan gemenskap, häng och att träffa nya vänner. Det är klart att vi hänger med!

Mer information om anmälan osv kommer från er ledare i laget. Mer info kan också hittas här.

Dalecarlias hemsida hittar ni här.