Järla IF FK till Dalecarlia Cup!

Sedan många år tillbaka har Järla IF FK deltagit i Dalecarlia Cup i Borlänge. Vi ser det som en viktig föreningsaktivitet mycket uppskattad av barn och ledare – ett kärt minne för många spelare i Järla.

Dalecarlia cup startade 1981 av IK Brage och hade första året 67 deltagande lag. 2019 deltog 502 lag. Pga. Covid 19 så var cupen inställd 2020/2021 men nu kör de igen!

2022 spelas cupen 30 juni - 3 juli i Borlänge (och ev. Leksand)

Järlas spelare/ledare åker tillsammans till och från i gemensam buss arrangerad av föreningen och samtliga bor på samma skola i klassrum. De yngsta spelare som åker med i år är födda -11.

Resan 2022:
29 juli - avresa från Nacka IP eftermiddag/kväll.

3 juli - hemresa på eftermiddagen, ankomst Nacka IP ca 20:00.

Kostnad per spelare: 2 200:- kr

Dalecarlia är inte bara en cup för match och tävling utan gemenskap, häng och att träffa nya vänner. Det är klart att vi hänger med!

Mer information om anmälan osv kommer från er ledare i laget. Mer info kan också hittas här.

Dalecarlias hemsida hittar ni här.

Järla IF, 02/05 12:26
Järla IF, 25/04 15:28