Bli medlem i Järla IF FK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Järla IF Fotbollsklubb
Med Hjärta och Hjärna
Nackamästerskapen

Nackamästerskapen 2019
2015-12-10 14:20
För all information, regler, representation och anmälan rörande Nackamästerskapen
hittar ni på den gemensamma NM-hemsidan! KLICKA HÄR www.nackamasterskapen.se

Välkomna!
Nackamästerskapen i ny tappning
2015-05-12 11:04

Nackamästerskapen i ny tappning från 2015

Nackamästerskapen 2015 blev en succé i sin nya tappning, fullt med flertalet av fotbollsfester runt omkring på fotbollsplanerna i Nacka. Nackamästerskapen är under två helger i mitten av oktober en fotbollsfest för Nacka- och Värmdölag och arrangerades tidigare av Boo FF och Järla IF FK.


2016 arrangeras Nackamästerskapen av Boo FF, Järla IF FK, Saltsjöbadens IF, Sickla IF och Älta IF för andra året i rad. Föreningarna visar via samarbetet att fotbollen i Nacka och Värmdö är en stor och viktig verksamhet i kommunerna som föreningarna bedriver tillsammans. Genom samarrangemanget spelas Nackamästerskapen runt om i hela Nacka och antalet deltagande lag ökar. Det gör det också möjligt för de yngsta spelarna födda 2009 och 2010 att prova på matchspel under lekfull form och med motståndare från andra föreningar än sin egen.


Boo FF, Järla IF FK, Saltsjöbadens IF, Sickla IF och Älta IF har gemensamt beslutat att Nackamästerskapen ska ha en uttalad breddinriktning och inte tillåta spel i äldre åldersklass än sin egen. Samma regel införde Stockholms Fotbollförbund till S:t Eriks-Cupen 2015.


I Nackamästerskapen ska alla lag som spelar i 7- och 9-mannklasserna känna att vilket lag som helst kan vinna. Bredden är målgruppen för turneringen och lag som under i S:t Eriks-Cupen 2016 spelar i äldre årsklass än sin egen eller i Extra svår serie får inte anmäla sig till Nackamästerskapen.


Boo FF, Järla IF FK, Saltsjöbadens IF, Sickla IF och Älta IF

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Järla IF, 02/05 12:26 
Järla IF, 25/04 15:28 
Järla IF, 01/04 15:38 
 
Järlas Webshop
Stolta Sponsorer
Bingo Stockholm - Alla hallar