Bli medlem i Järla IF FK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Anmälan spelare 6 år

 

Spelare i Järla IF FK födda 2016 bildar lag inför säsongen 2023 men det är klart att de skall spela Nackamästerskapen som spelas 15 oktober i Älta. 

 

Spelformen är 3 mot 3 och vi önskar 6-8 spelare i varje lag. Järla IF FK har anmält 5 pojklag och 2 flicklag. Våra ungdomsinstruktörer kommer att leda lagen under dagen i matcherna, två per lag, utöver behövs en förälder som är stöd under och mellan matcherna om någon blir ledsen, knyta skor, mellis etc. 

 

Er anmälan behövs senast 30 september. 

 

Anmälan är kostnadsfri, individuell och görs här. 

 

Notera: Anmälan och lagindelning kommer att göras i möjligaste mån efter de grupper som är idag. Meddela gärna i kommentarsfältet en kompis som ditt barn vill vara med. Fotboll är en lagsport och varje spelares närvaro är viktig. För att varje barn ska få så mycket speltid som möjligt så delas varje lag in i 6-8 spelare vilket gör att det är viktigt att er anmälan och deltagande prioriteras från ert håll. 

 
Järlas Webshop
Stolta Sponsorer
Bingo Stockholm - Alla hallar