Bli medlem i Järla IF FK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Det här är Järla IF FK DAM

Målet inför 2022 var att ha en spelartrupp bestående av ca 20 spelare och 3 ledare. 

2022 kommer vi att spela i divison 5 och på sikt är målet att ta steget vidare till divison 3 via 4:an. 

 

Vi nådde nästan målet - Vi genomförda säsongen med en spelartrupp och 2 ledare!!! Vi är oerhört stolta över det!

 

Målsättning inför 2023 är att alltid ha 16 spelare till match och därmed är målet att utöka truppen och ledarstaben ytterligare! 

 

Vi samlas inför våra träningar i omklädningsrummet som finns i klubbhuset. Här snackar ni av er. Vi går igenom dagens träning. Vi värmer upp och går sedan ut på planen. Efter träning återsamling i omklädningsrummet, efter-tränings-mål, dusch och hemfärd. Inför hemmamatch så är det också alltid samling i omklädningsrummet, bortamatch beroende på vart matchen spelas. Omklädningsrummet är vår borg, vårt hemma, vår trygghet. 

 

På våra träningar är vi fokuserade och målet är att vi ska känna att vi utvecklar oss, individuellt och som lag. Våra tränare har ansvar för att tillse träningsupplägg och att vi ligger i rätt träningsfas under året. Vi jobbar tillsammans för att må våra utsatta mål. Vi har ett gemensamt ansvar att bygga självkänsla, självförtroende och mod. Tillsammans jobbar vi gränsöverskridande i hela föreningen för att hitta samarbeten och samverkan. Vi gör varandra bra. 

   

Intresserad?

Vi söker ständigt efter dig som är intresserad av att spela fotboll!

Tycker du att Järla IF FK låter intressant, är 16 år och äldre, har spelat fotboll, haft ett upphåll för studier, vill trappa ner efter att ha spelat på högre nivå eller bara är sugen på en ny träningsmiljö och nya fotbollskompisar så är du varmt välkommen att kontakta någon av våra tränare.   

Du får komma och provträna med oss så du får känna om vi är rätt lag för dig. 

 

 

Försäsongsträning

Under januari - mars så håller vi igång med vår försäsongsträning.

Tisdagar kör vi Taekwondo i budolokalen i Nacka Sportcentrum. Styrka, koordination, snabbhet, spänst, smidighet och kondition!!

Torsdagar kör vi fotboll, antingen på Nacka IP 2 eller på Myrsjö IP beroende på snöläget.

 

Under mars är det träningsmatcher och träningsläger som gäller. 

 

Träningsläger i Norrköping med flertalet träningspass! 

 

 
Järlas Webshop
Stolta Sponsorer
Bingo Stockholm - Alla hallar