Senaste nytt om restriktioner gällande CORONA / Covid 19
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Järla IF Fotbollsklubb
Med Hjärta och Hjärna
Dam

Det här är Järla IF DAM
Spelartruppen består av ca. 20 st ambitiösa tjejer. Majoriteten av truppen är i åldern 17-22 år, men vi har även flera äldre och erfarna spelare i truppen. Under 2020 kommer vi att spela i div 4.

 

På våra träningar arbetar vi med fokus, kvalité och har hög intensitet i allt vi gör, med det skapar vi ett riktigt bra träningsklimat som gör att vi har en fantastisk utvecklingsmiljö. Samtliga spelare i laget äger sin egen utveckling och bidrar med sitt stora hjärta och vilja att bli en bättre fotbollsspelare.Trots att vi alltid har högt fokus, höga krav på varandra och på oss själva så skrattar vi ofta, gärna och mycket tillsammans och det bidrar till glädje för laget och för den idrott vi älskar mest: fotboll. 

   

Intresserad?

Vi söker ständigt efter erfarna fotbollsspelare, gärna med erfarenhet av spel på minst div 3 nivå. Vi är även på jakt efter spelare som  vill trappa ned och spela för det är kul. Tycker du att Järla IF låter intressant, är i åldersspannet 18-30 och har spelat fotboll en längre tid är du varmt välkommen att kontakta någon av våra tränare.   


 
Järlas Webshop
Stolta Sponsorer
Bingo Stockholm - Alla hallar