Bli medlem i Järla IF FK!

En sur torsk i fint fotbollsväder!
2015-10-04 08:54

I lördags avslutandes seriespelet med match mot Rågsved. Tyvärr gjorde vi inte årets bästa prestation utan snarare så var åtminstone första halvlek årets sämsta. Rågsved tar också ledningen med 0-1, kanske inte rättvist, men ändå talande för vår egen insats. I andra halvleks inledning rycker vi upp oss ordentligt och trycker tillbaka Rågsved som knappt är över på vår planhalva, tyvärr gör vi inga mål och matchen slutar 0-1.

Trots att vi inte är nöjda så har vi ändå ett stort övertag i bollinnehav under hela matchen, vi har två träffar i ribban som går ner på mållinjen och ut och skapar ett antal ytterligare halvchanser så med lite tur blir resultatet ett annat. För att citera matchens domare efter matchen: ” Jag har aldrig sett ett lag ha så mycket boll och inte göra mål”. Så kan det vara ibland, bara bryta ihop och gå vidare.

Nu ställer vi siktet på säsongen 2016 och ser fram emot ett nytt och härligt fotbollsår. Förutsättningarna ser riktigt bra ut inför 2016. När vi får tillbaka spelare från skador, får ha alla i träning i kombination med att vi har ett större antal yngre spelare på gång underifrån som redan visat att de hör hemma i seniorlaget så kan detta bli riktigt, riktig bra!

Lite sur för stunden (det har nästan gått över så här på söndagsmorgonen...) men med en genuin och stor framtidstro inför kommande säsong! // Tommy