Bli medlem i Järla IF FK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Information från ordförande och styrelse
2022-12-02 19:23

Ytterligare en fullspäckad månad har passerat och vi har tänt det första adventsljuset och vi är inne i december med allt vad det innebär av helgdagar med firande och hoppfulla önskningar.

 

November bjöd på kraftigt snöfall som, som vanligt, ställde till problem i trafiken och inte minst för oss inom fotbollen. Fotbollstältet mäktade inte med tyngden och la sig ner. Utomhusplanen är snöfylld och lär så vara då kommunen inte kommer att snöröja just Nacka IP 2. Vi får helt enkelt göra det bästa av vår träningssituation och fortsätta hjälpas åt och vara EN enhet och EN förening. Svårt men inte omöjligt. Kreativitet och samarbete kan skapa otroliga möjligheter och lösningar. Tillsammans är vi starka!

 

Årets ledardag gick av stapeln den 26 november och en sak är säker, ni ledare är fantastiska, otroligt bra tankar och idéer om hur vi kan göra det bästa i ett växande Nacka, både för barn, ungdomar och vuxna som redan är aktiva i vår fina förening men också hur vi kan arbeta för att välkomna nya Nackabor till Järla. Det är otroligt inspirerande att träffa er och lyssna till era tankar och funderingar. Det är ju för er som styrelsen arbetar framåt. Det kanske inte alltid blir som just du vill, men vårt fokus är att jobba utifrån en av årsmötet beslutat verksamhetsplan och för våra medlemmars bästa.

 

Vi arbetar just nu för fullt för att planera 2023 och dra lärdomar från 2022, med till stora delar nya styrelseledamöter och ett nya lagkamrater på sportkontoret. Planeringen inkluderar uppstart av lag, cuper, sommarcamper, lagkassehantering (kommer specifik information om detta), cafeteriaverksamheten, materialhantering, förråd, klubbhus och budgetering av verksamheten.

Som ni ser är listan lång. Som styrelse jobbar vi för att ta strategiska beslut som de anställda sedan jobbar med genomförande av.

 

På styrelsens önskelista till tomten står: personer som vill ingå i olika arbetsgrupper för att jobba framåt med; våra värdegrundsfrågor. Sponsorer och samarbetsavtal. Styrelsearbete.

 

Har du tankar och idéer om verksamheten så är ingen fråga för liten eller för stor, skicka den till styrelsen@jarlaif.se

 

Med Scotts ord från ledardagen, ringande i öronen, om vad vi gemensamt behöver tänka på när vi jobbar för barn och ungdomars bästa ”right to play” och ”right to be heard” tänker jag som ordförande att Tillsammans i ett växande Nacka blir Järla det självklara valet!’ 

 

Vi vill också göra ett slag för och påminna om de olika sätt vi gemensamt kan ge föreningen stöd, så kom ihåg när ni står inför olika inköp nu i december att vi har möjlighet att öka vårt stöd från Ica Maxi Nacka genom att du som använder självscanning ”blippar” barkoden för Järla eller går du genom kassan ber du om att få stötta Järla. 1% av ditt köp går direkt till oss! Vill du ge bort sport i julklapp så finns möjligheten att koppla ihop Intersport och Järla till ditt inköp - https://team.intersport.se/stotta . Näthandlar ni så surfa gärna in via sponsorhuset och se om det är ett alternativ för dig. Tack för ditt stöd i julhandeln, allt går tillbaka till barn och ungdomsfotbollen.

 

Styrelsen passa redan så här i början av december önska er alla en fantastisk decembermånad med allt vad det innebär.

 

Catharina, Ingrid, Oliver, Gunilla, Sebbe och Peppis

 
Järlas Webshop
Stolta Sponsorer
Bingo Stockholm - Alla hallar