Bli medlem i Järla IF FK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Ordförande informerar - viktig info till alla medlemmar
2022-08-10 11:03

Augusti! Forsatt sommar och sol många är fortsatt på semester och sommarlov. En sommar som förhoppningsvis varit fantastisk för er alla. Fylld med cuper, glass och bad. Fyllda med energi och inspiration inför höstsäsongen! 

En del serier har redan sparkat i gång och nästa vecka sparkar vi igång knattefotbollens hösttermin. VÄLKOMNA TILLBAKA!!!!

Allt är som vanligt..... 

......eller inte. 

Före sommaren fick vi som styrelse det tråkiga beskedet att Jocke fått ett erbjudande om en ny tjänst och valt att tacka ja till den. Vi kommer att hitta honom i Haninge kommun från september redan. Vi önskar Jocke all lycka till och gratulerar Haninge till en bra värvning. 

Så vad händer nu? Jocke jobbar augusti ut. Till hans hjälp har vi haft Liv Sahlberg som administrativ support på deltid under våren och det tidsbestämda avtalet vi har med Liv löper ut den sista september.

Så som ni förstår så har vi en situation på kansliet som vi som styrelse gärna sett varit annorlunda. Det vi gör nu är att vi är inne i en intensiv anställningsprocess. Vi har haft två tjänster utanonnserade på LinkedIn, En annons för en fullblodsadministratör och en sportsligt ansvarig. Styrelsen har under sommaren haft samtal med flera av de som sökt tjänsterna och vi är nu inne i nästa skede där vi träffar de vi valt ut för nästa steg. Vi har stor förhoppning om att vi inom en mycket snar framtid kan presentera två nya lagspelare i team Järla. 

MEN det här blir ju en annorlunda höst helt klart, vi hoppas att ni som ledare och aktiva kommer att bli så lite påverkade som möjligt men ber er också om förståelse för att det kan bli längre ledttider. Det kan dröja längre än vanligt innan ni får svar. Det har ingenting med att göra att inte era frågor är av stor vikt, utan mer att styrelsens ideella tid är begränsad och vi måste helt enkelt prioritera för en långsiktighet. 

Är det något du känner att "det här kan jag hjälpa till med" så är du varmt välkommen att kontakta någon i styrelsen. 

Vi fortsätter naturligtvis att jobba med den uppsatta verksamhetsplanen och vår värdegrund aktivt genom olika insatser. Ett av de sakerna är Brobygget i Järla - en satsning på jämställd fotboll som gick i gång i våras. Att ha en jämställd och jämlik organisation är något vi alla behöver jobba aktivt med. Vi är stolta över att Ellevio-fonden och StFF valt att stötta oss i det projektet!

Under hösten blir det utbildningsfokus på alla leder med hjälp av vår utbildningscoach som vi presenterade före sommaren. Den 26 november kommer vi bjuda in till en ledardag med inspiration och workshop med fokus hur vi ska jobba framåt, värdegrund och policys. Var är vi som förening idag och vart ska vi och vilken roll får vi i ett expanderande Nacka?! I de här diskussionerna behövs alla! 

Allas synpunkter äv viktiga, i en organisation med runt 1000 aktiva får man ibland kompromissa då inte allas önskningar alltid går att infria, då kan det komma till ett eget ställningstagande om man kan acceptera de beslut som blir tagna eller inte. 

 

Under hösten hoppas vi också hinna med att få till en bytes/försäljningsdag av Järla,- och fotbollsprylar. 

Serveringen försöker vi i en enklare form försöka få till försäljning även vid Nacka IP 2.

 

Vad jobbar styrelsen med då?

- anställningsprocess av nya lagmedlemmar

- genomlysning av ekonomi 2021 och ev 2020

- extra årsmöte (kommer inom snar framtid utlysas)

- översyn av organisationen

- översyn av policys

- spelarutbildningsplan (röda tråden)

- ledarutbildningsplan (röda tråden)

- klubbhuset

Detta är en del av de saker vi arbetar aktivt och prioriterad med. Är det något du tycker vi missat? Är det något du funderar på? Är det något du vill kommunicera till elller med styrelsen om?

Vi som styrelse är valda av medlemmarna på årsmötet och vi gör vårt allra bästa för att arbeta för alla medlemmars bästa!

 

Save the date - 26 november årets ledardag! Inspirationsföreläsning + work-shop

 

Tillsammans är vi Järla!

 

Järla - det självklara valet

 

med varma hälsningar

Catharina Conrad

ordförande

 
Järlas Webshop
Stolta Sponsorer
Bingo Stockholm - Alla hallar