Bli medlem i Järla IF FK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Ordförande informerar
2022-06-23 16:33

Dag läggs till dag och vi är framme vid midsommar!

 

Vilken vår vi lägger bakom oss!

 

Återstart av serveringen, stort tack till er alla som möjliggjort att vi kunnat ha en öppen servering! Jag har träffat en del av er och det har varit superhärligt att få stanna till, köpa en korv och en kopp kaffe på väg till träning och bli bemött med värme och ett välkomnande leende av er ”bakom disk”. Nytt i serveringen är glass och det har visat sig vara gott! Vi har också mottagit idéer och tankar av er som haft arbetspass hur vi kan utveckla vår servering. Fortsätt med det, tillsammans för vi föreningen framåt!

 

Knatteverksamheten har aktiverat 150 barn under våren och 34 fantastiska ungdomsledare som är ute på planerna.

 

Två sommarläger som totalt haft 170 fotbollsproffs med 27 ungdomsledare som har gjort ett fantastiskt jobb.

 

12 nyutbildade ungdomsdomare som tillsammans med andra ungdomsdomare fått matcher tilldelade genom kansliet och som dömt våra 5-mot-5 matcher. Stort tack till dessa ungdomar som tar den här viktiga rollen.

 

Vi har startat ett projekt som heter ”Brobygget i Järla” och som syftar till att vi vill bygga broar inom föreningen, först inom flickverksamheten. Spelare och ledare. Vi har haft en gemensam våravslutning med mixade lag från F09 till damlag i matchspel. Projektet stöttas av Stockholm Fotbollsförbund och Ellevios 50/50-fond. Projektet kommer att ta fart under hösten.

 

Vi har genom RF-SISU Stockholm fått stöttning för en utbildningscoach som kommer att jobba aktivt från hösten med att vidareutveckla våra ledarutbildningar, internt och externt. Som ledare kommer man få inbjudningar till olika utbildningar genom honom. Mer om detta kommer ni att kunna läsa i en nyhetsartikel inom snar framtid.

 

Vårt Dreamteam har kommit hem med silvermedalj runt halsen från Special Olympics som arrangerats av Parasport Sverige i Malmö nu i juni. Vilket härligt sommarminne!

 

Dalecarlia Cup står för dörren för några av våra lag. En tradition som har mer än 20 år på nacken. Att som förening samlas runt en och samma turnering för att skapa föreningskänsla är så givande, för både spelare och ledare. Heja fram varandra, hälsa på varandra, umgås utanför planerna och utbyta erfarenheter. För spelarna något dom kommer att prata om längre fram och minnas med glädje!

 

För dig som är 15 år och äldre och är kvar i Nacka över sommaren så erbjuds du att komma och träna på söndagar kl 19-21 på Nacka IP 2 (spelare och ledare) Fokus kommer vara, utöver en bra förberedelse, smålagsspel och fotbollsglädje. Mixade lag i ålder och kön. Tack till damlagets tränare Victoria som tagit initiativet och håller i träningarna under hela sommaren! Varmt välkomna.

 

Nu tar vi sommarledigt med bollspel i trädgårdar och på stränder, var helst man är. Kanske en och annan glass slinker ner. Fotbolls-EM drar igång i juli och vi har chansen att heja fram ett favorittippat Sverige.

Vi har en spännande höst framför oss med träningar, matcher, Nackamästerskap, utbildningshöst och ledarträff!

 

Vill du komma i kontakt med styrelsen så mejlar du styrelsen[at]jarlaif.se , vill du kontakta mig som ordförande så når du mig på catharina[at]jarlaif.se

 

Stort tack för ert engagemang den här våren, nu önskar jag er en härlig midsommarhelg och en fin sommar. Vi ses i augusti.

 

Catharina Conrad - ordförande

 
Järlas Webshop
Stolta Sponsorer
Bingo Stockholm - Alla hallar