Bli medlem i Järla IF FK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Ordförande informerar
2022-05-07 19:43

Vi i styrelsen har sedan årsmötet den 31 mars träffats för att gemensamt städa i vårt fina klubbhus. Rensa, slänga och fixa. Det arbetet kommer fortsätta framåt.

 

Styrelsen, vald vid årsmötet 31 mars 2022, samlades under 6-7 maj för planeringskonferens.

Tack till RF-SISU Stockholm för stöd med processledare och facilitering.

En ny styrelse, nytt lag, ny laguppställning! Som med alla nya lag behöver man samlas och lära känna varandra och ta ut gemensam riktning och mål för arbetet. 

Till grund för arbetet ligger den av årsmötet beslutade verksamhetsplanen.

 

Under fredagen samlades vi till ett ordinarie styrelsemöte där den ordinarie verksamheten med allt vad det innebär avhandlades. 

 

Under lördagen fick vi utbildning om fotbollens grunddokument Fotbollens Spela Lek och Lär. En bra genomgång av vi som förening ska tänka på när det gäller vår barn och ungdomsverksamhet. Hur viktigt det ideella engagemanget är för att vår verksamhet ska drivas framåt och att vi tillsammans kan göra fantastiska saker. 

 

Vi fortsatte prata om vilka verksamheter vi har i vår organisation och skrev post-it lappar (det blev många lappar...). Vi pratade vision och diskuterade hur verksamheten ser ut 2030!!! Wow! Spännande diskussioner och vilken framtidstro och engagemang! Det landade i hur vi tillsammans ska prioritera vårt arbete framåt och vem som gör vad. 

 

Ett sportkontor som får rätt stöttning, handlingsutrymme av oss som styrelse för att ge ledare, aktiva och vårdnadshavare bästa förutsättningar för en bra verksamhet.

 

Jag som ordförande tillsammans med hela styrelsen kommer löpande berätta vad vi arbetar med kort och långsiktigt. 

 

Det kortsiktiga på agendan just nu är att kunna presentera ett bokslut för 2021 och kalla till ett extra årsmöte. Vi fortsätter vår utredning av redovisningen av ekonomin för 2021. Har ni frågor runt detta så kontaktar ni mig som ordförande catharina[at]jarlaif.se så ska jag svara efter bästa förmåga och utifrån den utredning som pågår. 

Vi söker också efter en ny kollega till Joakim och det är en viktig process som vi arbetar så skyndsamt vi kan med. 

 

Är det något som DU saknar, undrar över och vill ha svar på, tveka inte att kontakta styrelsen.

 

7 maj 2022 - Nacka

Catharina Conrad

Ordförande

 

 

 

 
Järlas Webshop
Stolta Sponsorer
Bingo Stockholm - Alla hallar