Bli medlem i Järla IF FK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Information från ordförande och styrelse
2023-07-04 15:35

Vi önskar alla en härlig sommar

 

Senast vi informerade var det maj månad och våren hade snabbt sprungit förbi oss in i försommar! Nu är det redan juli! 

 

Sedan maj har vi hunnit ha en hel termin med knatteverksamhet där våra fantastiska ungdomsledare gjort en fantastisk insats! Så omtyckta av barn och vårdnadshavare har dom gjort ett superjobb den här våren! Våren avslutades med traditionsenlig grillkorv med bröd där ordförande står för grillningen, det är sedan gammalt.

 

Träning och tävling genom sanktan och turneringar. Grupper som städat våra dikeskanter och kvarter! Lagevent, avslutningar och massa skoj. Vårt herrlag arrangerade återigen Smakis Cup för våra yngre där 3-mot-3 var spelformen. Ett fantastiskt roligt och intensivt sätt att spela fotboll, anpassat för små fötter och kortare ben, kan det finns bättre sätt att fira nationaldagen på än med ett fotbollssammandrag?! 

 

Sedan var det dags för, för många, sommarens höjdpunkt, Lira BlåGult, sommarfotbollsskola. 157 barn och 32 ungdomsledare under sex dagar i mestadels sol och värme! Vilka härliga dagar med massa fotboll och en hel del bus!

 

Sommarcup flera lag har planerade sommarcuper att åka till. "Vår" föreningssommarcup - Dalecarlia Cup, ramlade mellan stolarna i år där sportkontoret inte mäktade med när allt är nytt. Men tre lag hade möjligheten att åka, vilket är jätteroligt. Sedan har vi Aroscupen och Gothia mfl! Bra jobbat och lycka till, till er, som inte har varit i väg än! 

 

Extra träningar för målvakter och utespelare har rullat på och planen är att vi under hösten fortsätter med den verksamheten, det har varit mycket uppskattat av de som deltagit.

 

Våra föreningscoacher, Victoria och Hung har också blivit mer varma i kläderna och de har nu träffas majoriteten av alla ledare och aktiva ute på våra planer. Deras uppdrag kommer också att bli mer definierat till hösten nu när dom också varit ute och sett var och vilket behov som finns.

 

Utbildningsgruppen har också varit i farten och satt utbildningshösten och planerat för kommande utbildningsvecka! 

 

Järlahöjdens framtid, kommunen har startat upp igen för att ta inriktningsbeslut om vad Järlahöjdens framtid ska bli. Är det ett idrottskluster som fortsatt ska finnas eller blir det bostäder? Vi vet inte. Vi har initierat ett arbete med att prata med kommunen och andra föreningar aktiva på Nacka IP för att säkerställa idrottens centrala plats. Nästa fas är att säkerställa att vi får vara kvar på Järlahöjden med vårt klubbhus! 

 

Vi ser fram emot en fin höst med mer planering för verksamheten framåt. Kvalitetsklubbs arbetet drar igång. Ungdomsråd ligger i startgroparna och vi kommer att starta ett sportråd efter sommaren.

 

Vi är Järla tillsammans och alla har massor att bidra med. Vill du vara med och bidra med dina tankar, idéer utöver det du redan gör för och i föreningen? Dörren står alltid öppen för fler krafter!

 

Nu tar vi sommarvila och kommer sommartränade tillbaka i augusti! 

 

Om ni behöver komma i kontakt med sportkontoret så är det stängt under juli, är det akut så mejla styrelsen@jarlaif.se 

 

-Järla det självklara valet!

 

Styrelsen önskar alla en fantastiskt härlig sommar!

 

 
Järlas Webshop
Stolta Sponsorer
Bingo Stockholm - Alla hallar