Bli medlem i Järla IF FK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Information från ordförande och styrelse
2023-05-11 19:04

OJ vad tiden går fort. Februari, mars, april, maj.... 

Föreningscoacher, årsmötesförberedelser, årsmöte, säsongsstart, uppstart med styrelse och sportkontorkonferens. 

Det har hänt massor de här senaste månaderna.

 

Styrelsen har fått en ny sammansättning och vi tackar Ingrid som gjort ett strålande jobb som sekreterare under föregående verksamhetsår och som valt att inte stå för återval på årsmötet i slutet av mars. Vid årsmötet valdes två nya styrelseledamöter in, det blev omval av styrelseledamot och ordförande.

Ny i styrelsen blev Frida och Pavel och de välkomnades med varm hand. Pavel har nu efter kort tid behövt lämna sitt uppdrag för att timmarna i veckan blev för få, jättetråkigt då vi övriga kände att han hade massor att bidra med runt styrelsebordet. Oliver omvaldes och är fortsatt föreningens kassör och jag som skriver, Catharina, fick det fina förtroendet att fortsätta ytterligare en mandatperiod som föreningens ordförande. 

 

Under våren har vi nu TVÅ föreningscoacher som jobbar direkt under Scott som är sportsligt ansvarig. Dessa två är Victoria och Hung. De har förutom föreningscoachuppdraget tränaruppdrag för föreningens damlag. Våra föreningscoacher är på plats ute på planerna för att vara ett stöd och kunna ge feedback och tips på träningsupplägg. Men först och främst ett stöd till alla ledare! 

 

Lagen är igång i spel, några tränar och tävlar i seriespel, några lag tränar bara. Vi har startat upp föreningens nyaste lag födda 2016! Knatteverksamheten med våra unga ledare har dragit igång! 

Servering i huvudcafé och i förtroendefik på Nacka IP 2 är igång! 

 

Den hektiska våren!!! Nya träningstider.... vilket varit vårens svåra ekvation. Vi har fått tider på Stavan (Älta) och i Orminge för att nå upp i den kvot träningstider vi är berättigade till. Nacka IP och Skuru IP och mindre planer räcker inte till för all den fotbollsverksamhet som äger rum i centrala Nacka. Detta är något vi löpande diskuterar med tjänstemän och politiker i kommunen! TACK till alla som varit och är lösningsorienterade mitt i allt detta och hjälper sportkontoret på bästa sätt. Att dela plantid, yta och mixa och matcha! Det är föreningshjärta att hjälpas åt och hitta bästa möjliga lösningar! 

 

Att som styrelse och sportkontor få möjlighet att starta styrelseåret med en konferens där vi tillsammans tittar på och prioriterar vårt arbete utifrån den på årsmötet beslutade verksamhetsplanen är så mycket värt. RF-SISU Stockholm möjliggör detta genom projektstöd för att vi ska nå så långt som möjligt i vår föreningsutveckling. Verksamhetsplanens särskilda insatser är FOKUS PÅ VÅRA LEDARE, UNGT LEDARSKAP och UNGDOMSRÅD, Kvalitetsklubb, klubbhuset, samverkan med övriga fotbollsföreningar och seniorverksamhet. Förutom att jobba med utveckling av sportkontor, styrelse och hitta rätt vägar för ledare och aktiva. 

 

Vi ser så mycket fram emot att 2023/24 blir ett fantastiskt och utvecklande år för oss tillsammans!

 

Järla IF FKs styrelse genom ordförande

Catharina Conrad


Nyhetsarkiv
Ordförande informerar2022-06-23 16:33
Ordförande informerar2022-05-07 19:43
Mötesdatum 20222021-01-01 15:39
 
Järlas Webshop
Stolta Sponsorer
Bingo Stockholm - Alla hallar