Senaste nytt om restriktioner gällande CORONA / Covid 19
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Järla IF Fotbollsklubb
Med Hjärta och Hjärna

Rätt kompetens
Alla har hört som spelarakademier där spelarens individuella utveckling står i fokus. Hur ska Järla som fotbollsklubb kunna sätta alla spelares utveckling i fokus. Naturligtvis genom att ha kompetenta och entusiasmerande ledare. 

Hur får vi kompetenta och entusiasmerande ledare? Vi tror på konceptet kompetensutveckling och därför startar vi hösten 2014 Järlas ledarakademi. 

Som ledare avsätter föreningen tid för dig att kunna förkovra dig inom fotbollens värld. Hur då? Beslut har tagits att inga träningstider kommer att bokas under perioden 10-30 november, då är det AKTIV vila för spelarna som gäller. För ledarna är det AKTIV kompetensutveckling som gäller. Genom att varva förbundets utbildningar och arrangera dessa men även föreläsningar inom kost och hälsa, knä-kontroll, styrketräning, säsongsplanering mm och lägga detta under en koncentrerad period på året tror vi att DU som ledare kan hitta glädje och entusiasm att blicka framåt till nästkommande säsong. Erfarenhetsutbyte mellan dig och andra ledare i föreningen kommer också att bidra till en ökad föreningskänsla.
En stor del av ledarakademin är att vi kommer att lägga mycket fokus vid förbundets framtagna Spelarutbildningsplan. När ska man kunna vad och hur når man dit! 

Den 16 november har vi en officiell Kick-Off för vår akademi med föreläsningar och även det årliga extra årsmötet.
 
Järlas Webshop
Stolta Sponsorer
https://www.svenskaspel.se/grasroten
Bingo Stockholm - Alla hallar