Bli medlem i Järla IF FK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Järla IF Fotbollsklubb
Med Hjärta och Hjärna

Motivering - Stipendiater hösten 2019
Stipendiet Guldstrumpan tilldelas 2019
 
Kim Herring
Kim har varit med i Dream Team i många år. För Kim har fotbollen betytt mycket för henne både socialt och som en fysisk aktivitet.
Kim vill ofta vara med och stötta de nya spelare  som kommer genom att visa övningar.
Fotbollen betyder allt för henne.

Felix Schüllerqvist Nyman
Med sin höga närvaro och vilja vid varje träning eller match har han hjälpt att hålla ihop laget. Oavsett situation har han varit 100% fokuserad på sin uppgift.
Felix är en duktig målvakt och en viktig lagspelare som alltid ställer upp.
Stipendiater
År Vårsäsong Höstsäsong - F Höstsäsong - P
2019   Kim Herring Felix Schüllerqvist Nyman
2018   Engla Liljeström Nils Gontran Idén
2017   Malika Ernström Wilmer Vanhainen
2016   Jessica Bergman Max Malmkvist
2015   Lydia Brorson Ismael Milles-Gedin
2014   Lisen Karlsson Frans Lindgren
2013   Josefin Malmström Arvid Wahlman
Motivering - Stipendiater hösten 2018
Stipendiet Guldstrumpan tilldelas 2018
 
Engla Liljeström
Engla, en riktig lagspelare som år efter år ligger i topp i träningsnärvaro och som alltid ställer upp när det behövs spelare till match. Engla har fullt fokus på träning och match och försöker hela tiden utvecklas som fotbollsspelare, bl.a. så ifrågasätter Engla aldrig vilken position hon ska spela på. 
Engla och hennes familj är en familj som alltid ställer upp för Järla och som prioriterar fotbollen före sina ”egna” fritidsaktiviteter.
 
Nils Gontran Idén
Nils är en bra kompis till alla i laget. Med sitt lugna och behärskade sätt gör han det där lilla extra som skapar självförtroende i laget.
 
Nils missar sällan en träning eller match och kommer alltid med rätt attityd och inställning. Vi hoppas att Nils kommer spela i Järla under många år till.
Motivering - Stipendiater hösten 2017
Stipendiet Guldstrumpan tilldelas 2017
 
Malika Ernström
Malika har sedan hon börjat spela fotboll i Järla visat stor kämparglöd under träning och match i sitt lag Dream Team. I Mälarserien har hon visat mycket bra laganda då hon alltid peppar sina lagkamrater och gärna bjuder på en ”high five” efter varje mål. Malika är också duktig målvakt och gillar att stå i mål.
 
Willmer Vanhainen
Willmer spelar i Järlas P04. Med sin höga närvaro och förmåga och vilja att spela på de flesta positioner är han ett bra föredöme för sina lagkamrater.
Willmer peppar alltid sina kamrater på ett positivt sätt och alltid för lagets bästa.
Motivering - Stipendiater hösten 2016

Stipendiet Guldstrumpan tilldelas 2016,

 

Jessica Bergman

Eftersom hon alltid tänker på sina lagkamraters och lagets bästa. Jessica är den som alltid frågar hur det är när någon står lite på sidan om. Hon tränar flitigt, ställer alltid upp och är inte rädd att ställa sig i målet om det behövs. Hon tycker det är viktigt att hennes lagkamrater uppträder schysst – både mot varandra och mot motståndarna.

 

 

Max Malmkvist.

Max började spela i Järla IF Dream Team och har  sedan gått över till P03.

Max är värdefull hjälpledare i Dream Team där han på ett positivt sätt inspirerar, peppar och stöttar alla i Dream Team.

Vi vill lyfta Max då han är en bra förebild för barn & ungdomar då Han verkligen brinner för fotbollen.

Motivering - Stipendiater hösten 2015
Stipendiet Guldstrumpan tilldelas 2015:
 
Lydia Brorsson

Tränare och lagledare i F03 vill nominera Lydia Brorsson till Guldstrumpan eftersom hon alltid tänker på sina lagkamraters bästa och alltid vill alla väl och är full av omtanke - både på planen och vid sidan av den. Hon tränar flitigt, ställer alltid upp och är den första att se och påtala orättvisor. Hon tycker det är viktigt att hennes lagkamrater uppträder schysst - både mot varandra och mot motståndarna. Hon är stor i sin omtanke, stark i sin övertygelse att alla ska ha samma chans och behöver inte alls låta mest för att ta sin viktiga plats.

Grattis Lydia!

Ismael Milles Gedin

Ismael är en mycket glad och positiv kille. Han har en enorm kompisanda, vilket visar sig genom att han alltid hjälper sina kompisar och visar hur man ska göra övningar som de som inte förstår. Han ger tips på hur man kan göra istället och kommer ofta med positiva kommentarer till alla. På träning ger han alltid 100 % och på match blir ha lika glad oavsett var han får spela. Han har alltid glimten i ögat och ser det roliga i saker. Ismael gör att vi trivs i P03.

Grattis Ismael!

Stipendiet 2015 delades ut under föreningens ledardag den 14 november på Qualtiy Hotel i Sickla. Stipendiaterna med familjer bjöds efter stipendieutdelningen på lunch.
Motivering - Stipendiater hösten 2014
stipendiet Guldstrumpan tilldelas 2014:
Frans Lindgren.

En glad, inbjudande, stödjande kille som får alla att känna att de är med och inte står vid sidan om. Han kommer till varje träning och match full med sprudlande energi och glädje till spelare och tränare. När någon har gjort sig illa är han först fram och tröstar, oavsett om det är medspelare eller motståndare. Han är killen som känner av om någon känner sig utanför och inte riktigt med, gång på gång har vi sett att han direkt springer fram och lägger armen om killen och säger -ska vi två köra den här övningen! Han får alla att känna sig välkomna och att de tillhör P02 utan att vi tränare har sagt något. Han får alla att känna glädjen med fotboll.


Grattis frans!
 
stipendiet Guldstrumpan tilldelas 2014:
Lisen Karlsson.

Lisen är värd en stor eloge och uppmuntran för sin inställning till laget.
Hon ger allt för laget, ställer upp med kort varsel, hög intensitet på träning och match och bidrar med en varm och välkomnande stämning i laget.
En förebild för andra spelare!Grattis lisen!
 
Järlas Webshop
Stolta Sponsorer
Bingo Stockholm - Alla hallar