Bli medlem i klubben!

Föreningen föddes 1914 och det firar vi varje dag genom att erbjuda ett 1914-klubbsmedlemsskap. Man betalar 191,40 - 2 014 kronor till föreningens plusgirokonto 67 51 55-6 och anger där namn, personnummer och adress. Företag kan be om att få faktura.

Vill du genom ditt stöd stötta en specifik åldersgrupp, ange det på din inbetalning så går 50% till den åldersgruppen.

Som 1914-klubbsmedlem får man sig tillsänt, per post, föreningens seniorlags spelschema. När man sedan kommer till seniorlagens hemmamatcher får man en kopp kaffe med tilltugg mot uppvisande av detta spelschema som är märkt med 1914-klubben.

VÄLKOMNA IN I KLUBBEN MED HJÄRNA OCH STORT HJÄRTA!