Järlas Röda tråd

- är föreningens styrdokument.  Den fungerar som regelverk och vägledning för all vår idrottsliga verksamhet i Järla IF FK.

Det är även ett dokument som presenterar föreningens:

• Visioner
  • Mål
  • Vad som förväntas av föreningen
  • Vad föreningen förväntar sig av
    • våra aktiva medlemmar
    • våra engagerade ledare
    • våra aktiva föräldrar

Röda tråden 2021

2012 - Utmärkt förening i Nacka

Järla IF FK arbetade under 2011/2012 tillsammans med Nacka Kommun och SISU idrottsutvecklarna med ett projekt som kommunen startat; Utmärkt Förening.

Järla fick utmärkelsen Utmärkt Förening på kommunens Inspirationshelg för de som är föreningsaktiva den 15-16 oktober 2012

Vad är Utmärkt Förening?
- en metod för att:

• kvalitetssäkra föreningens verksamhet
  • utveckla föreningens arbete kring värdegrundsfrågor

Efter att ha arbetat med metoden under ett till två år finns möjligheten att få utmärkelsen "Utmärkt förening i Nacka" av kommunen.

Under arbetets gång har föreningen möjlighet att få stöd av en processledare som kan hjälpa till att strukturera och genomföra olika aktiviteter i föreningen.

Utmärkt förening i Nacka är ett samarbete mellan Nacka kommun och SISU - idrottsutbildarna.

Läs mer om projektet Utmärkt förening i Nacka