Järla en förening där man vill verka

Föreningen grundades 1914 och har utvecklats till en av Sicklaöns största fotbollsklubbar. Vi har vår hemmabas i vårt klubbhus vid Nacka IP mitt i centrala Nacka. Föreningen med drygt 1000 verksamma barn, ungdomar och representationslag tillsammans med ideella ledare satsar framåt. Vi har verksamhet för tjejer, killar och en fin paraverksamhet, från knatte till senior. Föreningen har en stabil grund att stå på och klubbens ambition är att fortsätta utvecklas i ett Nacka som växer med den nya tunnelbanan och med nya bostäder runt hörnet.

Uppd. 23/9 - Tjänsterna är tillsatta!
Är du en av två personer som Järla IF FK söker till sportkontoret?

Vi söker nu två personer till vårt sportkontor när vi startar upp vår verksamhet igen efter pandemin. En person med fokus på administration och en person som sportsligt ansvarig för hela vår verksamhet. Båda tjänsterna är på heltid, oreglerad arbetstid om 40 timmar/vecka, med en viss tid förlagd på kvällar och helger, samt en viss variation över året beroende på säsong och när verksamheten behöver dig. Tjänsteställe är vårt klubbhus. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Administratör

Vi tror att du är en mycket god administratör som gillar att arbeta strukturerat och att utveckla rutiner. Du behöver vara flexibel i din roll eftersom du kommer i kontakt med många människor i olika roller i föreningen, internt men också externa kontakter. Du kommer att vara spindeln i nätet och du håller en hög servicenivå mot alla våra ideella och arvoderade ledare, aktiva och föräldrar. Du kommer att vara ansiktet och rösten utåt och representera vår förening i olika sammanhang. Du jobbar tätt tillsammans med föreningens tilltänkta sportsligt ansvariga person.

Din profil

Det är en fördel om du är väl insatt i idrottens organisation, men viktigast är att du är bra på administration och gillar att ha ordning och reda omkring dig.

Vi tror att du tidigare jobbat på ett kansli/sportkontor och har ett stort intresse för idrott. Du har goda ledaregenskaper, är socialt kompetent, noggrann, nyfiken och proaktiv i ditt arbetssätt. Du gillar att jobba med barn, ungdomar och vuxna. Ett plus om du har kunskap i IdrottOnline, FOGIS, SportAdmin och i Office-paketet. Du kan uttrycka dig väl i det svenska språket både i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Arbetsuppgifter:

· Administratör rapporterar till styrelsen

· Ansvarar för tidsbokning och fördelning av träningstider

· Ansvarar för domartillsättning i seriespelets 5-mot-5 matcher

· Ansvarar för bemanning i föreningens servering

· Hantering av medlemsregister

· Nyckelhantering

· Rapportering av LOK-stöd, statligt och kommunalt

· Besvara e-post och telefon

· Post,- och fakturahantering

· Materialhantering, beställning, inventering etc

· Anmälan till seriespel fotboll och futsal

· Administration runt föreningsarrangemang som turneringar, knatteskolor, sommarskolor/läger

Sportsligt ansvarig

Du är en person som gillar fotboll i sin helhet. Från knatte till veteran, hela fotbollsverksamheten. Du brinner för att utveckla verksamheten genom allt från att kvalitetssäkra verksamhetens dokumentation runt en spelarutbildningsplan, till att stå vid planen och vara våra tränares tränare. Det är din roll att se till att vi följer vår utbildningsplan genom utbildning och implementering, att vi lever vår värdegrund och våra riktlinjer ute på planerna. Du kommer att ha regelbundna träffar med föreningens ledare. Rollen som sportsligt ansvarig innebär rekrytering av ledare till seniorlagen och vid behov till juniorverksamheten. Till rollen hör viss administration och du jobbar tätt tillsammans med vår tilltänkta administratör.

Din profil

Du brinner för föreningsutveckling på och utanför planerna. Vi tror att du har varit/är fotbollstränare och/eller sportsligt ansvarig och gillar fotboll. Du har goda ledaregenskaper och har lätt för att kommunicera med olika typer av människor, unga som äldre och i olika roller. Du har minst UEFA-B utbildning och är väl insatt i Svensk Fotbolls spelarutbildningsplan och de spelformer som tillämpas. Vi tror att du är nyfiken och strävar efter att själv utveckla ditt ledarskap, vill bygga på med ny kunskap och har förmågan att förmedla det vidare. Du har gärna ett brett nätverk inom fotbollen. Du kan uttrycka dig väl i det svenska språket både i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Arbetsuppgifter:

• Sportsligt ansvarig och rapporterar till styrelsen

• Ansvarig för den sportsliga verksamheten

• Ansvarar för spelar- och ledarutbildningsplaner

• Extern och intern kommunikation

• Finnas tillgänglig ute på planerna för att vara bollplank till ledare ute i verksamheten

• Rekrytera, tillsätta och följa upp tränare för junior och seniora verksamheten

• Löpande genomföra ledarmöten

• Utveckla föreningsarrangemang som turneringar, knatteskolor, sommarskolor/läger

• Administration runt möten, utbildningar, arrangemang, kläder, material och FOGIS

• Skapa, följa upp, uppdatera och utveckla verksamhetsplaner, utbildningsplaner och riktlinjer.

Ansökan

Din ansökan skickar du till catharina@jarlaif.se har du frågor är du välkommen att kontakta vår ordförande Catharina Conrad på 072-176 72 09. Din fullständiga ansökan vill vi ha senast 28 augusti.

Viktigt att du anger i ansökan vilken av tjänsterna du söker. Vi vill att du i din ansökan skickar in ditt CV och personliga brev, ange även ditt löneanspråk.

Vi följer löpande upp inkomna ansökningar för eventuella intervjuer.

Varmt välkommen med din ansökan!