Bli medlem i Järla IF FK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Järla IF Fotbollsklubb
Med Hjärta och Hjärna

JÄRLA IF SÖKER TRÄNARE!

Under flera år har Järla IF FK haft en målsättning att ha 50% egenfostrade spelare i våra seniorlag. För att vi ska kunna ha en fortsatt god försörjning av egenfostrade spelare söker vi nu skickliga instruktörer till våra äldre lag. 

 

Som instruktör för lagen mellan 13-15 år jobbar du i team med andra ledare. Du ska ha dokumenterad erfarenhet av att träna ungdomar och ha gått grundutbildningar hos förbundet. Du har precis börjat din tränarkarriär men har ett stort intresse av att utveckla ungdomar. Du är prestigelös och vill lära dig mer kring tränarrollen. 

 

För  lagen över 16 år ska du ha gått B-Ungdom hos förbundet. Du ska vara van att leda ditt tränarteam samt koordinera verksamheten tillsammans med ansvarig från sportkontoret. Meriterande om du varit tränare för seniorer eller akademiverksamhet. 

 

Vad vi förväntar oss av alla våra instruktörer:

  • Att du följer föreningens värdegrund
  • Att du utveckla spelare med vår Röda tråd som stöd
  • Att du sätter individens utveckling före lagets resultat 
  • Att du är kunskapsdriven 
  • Att du är engagerad 
  • Att du aktivt jobbar för att bidra till Järlas fortsatta utveckling

 

Vi arbetar med tydlighet i allt från beteenden, spelsätt och målsättning. Vi träna och lär ut fotboll enligt föreningens röda tråd, som sträcker sig från knatte till senior. På samma sätt ställer vi höga krav på våra tränare att ge varje enskild spelare bästa tänkbara förutsättningar att fortsätta utvecklas. Vi har en tydlig identitet som är viktig och vi förhåller oss till ett etablerat spelsätt i alla lag. 

 

Vår hemmaplan är Nacka IP som ligger centralt i Nacka endast 15 min med buss från Slussen. I vårt nyrenoverade klubbhus finns tillgång till gym, eget omklädningsrum, samlingslokaler, tvättstuga och mycket mer. 

 

Tjänsterna tillsätts löpande med start från vecka 40.

 

INTRESSERAD?

Vänligen skicka ditt CV och personligt brev till Victor Nelén (Victor@jarlaif.se) som är sportsligt ansvarig i föreningen. 

 

Järla en förening där man vill verka
Järla IF FK grundades 1914, är Sicklaöns största fotbollsklubb och har sin hemmabas i Nacka. Klubben har de senaste åren utvecklats till en av de största föreningarna i området med sina drygt 1000 verksamma barn och ungdomar och representationslag som satsar framåt. Föreningen har en stabil grund att stå på och klubbens ambition är att utvecklas ytterligare. Därför spänner vi nu bågen.


Vad innebär det att vara tränare i Järla IF FK?

Ditt uppdrag som tränare är att se till att Järla IF FK:s spelare får en bra utbildning i klubben. Att ge dem bra förutsättningar att ta ytterligare kliv i sin fotbollsutveckling.


I Järla IF FK är det utvecklingen som står i fokus, oavsett hur långt spelaren har kommit i sin utveckling så ska Järla kunna erbjuda en kvalitativ fotbollsutbildning för just denna individ, utifrån färdigheter och intresse. Det är resan som är målet. Vi har inga resultatkrav utan arbetar främst med att stimulera gruppen och individens fotbollsutveckling och att arbeta med den framtagna utbildningsplan som finns i klubben. För att säkerställa en trygg miljö för barn och ungdomar så ska alla ledare inkomma med ett utdrag ur polisregistret, som öppnas tillsammans med föreningens ordförande. 
Status fotbollsplaner
Anmälan
Järlas Webshop
Stolta Sponsorer
Bingo Stockholm - Alla hallar