Nackamästerskapen

2022-05-31 12:34

Nackamästerskapen (NM) 2022

Sedan 2015 arrangeras NM av Boo FF, Järla IF FK, Saltsjöbadens IF, Sickla IF och Älta IF i ett samarrangemang under två helger i mitten av oktober.

Föreningarna visar via samarbetet att fotbollen i Nacka och Värmdö är en stor och viktig verksamhet i kommunerna som föreningarna bedriver tillsammans. Genom samarrangemanget spelas Nackamästerskapen runt om i hela Nacka, en fotbollsfest för Nacka- och Värmdölag

Boo FF, Järla IF FK, Saltsjöbadens IF, Sickla IF och Älta IF har gemensamt beslutat att Nackamästerskapen ska ha en uttalad breddinriktning och inte tillåta spel i äldre åldersklass än sin egen.

Datum 2022
15-16 oktober: PF16, PF15, P14 och PF12
22-23 oktober: F14, PF13, PF11, PF10

Järla IF FK är i år värd för P14 och PF11

Anmälan:

Samtliga lag i Järla IF FK ska anmäla sig via Sportkontoret genom att skicka ett mejl till: joakim@jarlaif.se med informationen:

• Antal lag
  • Kontaktperson (namn, tele och epost)

Betalning:

Järla IF FK står för anmälningsavgiften.

För mer information gällande regler och anläggning se Nackamästerskapens hemsida.

2022-05-31 12:34