Senaste nytt om restriktioner gällande CORONA / Covid 19
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Järla IF Fotbollsklubb
Med Hjärta och Hjärna

Dam U, Stockholmsserien div 2

Dam U

Inför säsongen 2021 fortsätter Järla sin satsning på tjejerna och 2021 spelar vi med detta lag i den nybildade Stockholmsserien Div 2.


Ledare
Kontaktas för nuvarande genom kansli@jarlaif.se


Dam-organisationens Serier 2021
Damer div 3B
Stockholmsserien div 2

St: Erikscupen Div 1
Futsal RFL

 

Samarbete mellan klubbens damlag

 Vi har sedan en tid genomfört en stor satsning på fotboll för både killar och tjejer vilket vi nu ser framgångarna av. A-lagets målsättning är att etablera sig i div. 3 för att på sikt gå upp i div 2.
Genom samarbete mellan lagen så har vi en unik möjlighet att erbjuda fotboll på flera nivåer.


Träning

Under 2021 kommer vi erbjuda våra spelare träning och matcher med Damlaget

 

Arbetssätt

Vi arbetar med tydlighet i allt från beteenden, spelsätt och målsättning. Vi träna och lär ut fotboll enligt föreningens röda tråd, som sträcker sig från knatte till senior. På samma sätt ställer vi höga krav på tränare att ge varje enskild spelare bästa tänkbara förutsättningar att fortsätta utvecklas. Vi har en tydlig identitet som är viktig och vi förhåller oss till ett etablerat spelsätt i alla lag i herrorganisationen. 

 

Dam J

Utöver Dam U kommer det finnas ett juniorlag i föreningen. Laget består av spelare födda 2002-2005. I Järlas satsning kommer rotation ske mellan lagen för spel på alla nivåer. Damorganisationen består under 2021 av ca. 70 spelare. 

 

Faciliteter

Vår hemmaplan är Nacka IP som ligger centralt i Nacka endast 15 min med buss från Slussen. I vårt nyrenoverade klubbhus finns tillgång till gym, omklädningsrum, samlingslokaler, tvättstuga och mycket mer. 

 

INTRESSERAD?

Är du 16 år eller äldre kan du inför 2021 söka till vår damorganisation! På grund av nuvarande restriktioner har vi haft begränsade möjligheter att provspela men dra dig inte för att höra av till till Ulf på sportkontoret ulf@jarlaif.se .

Du kan också anmäla dig via denna länk så ser vi till att du blir kontaktad.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Järlas Webshop
Stolta Sponsorer
Bingo Stockholm - Alla hallar