Senaste nytt om restriktioner gällande CORONA / Covid 19
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Järla IF Fotbollsklubb
Med Hjärta och Hjärna

Välkommen till Herr-U 2021

Herr-U

Inför säsongen 2021 fortsätter Järla sin satsning på Herr-U. Efter att ha vunnit div 3 (av totalt 7 divisioner) i Stockholmsserien, kommer vi spela i näst högsta divisionen för B-lag 2021. 


Ledare

Huvudansvarig: Victor Nelén – victor@jarlaif.se 

 

Herr-organisationens Serier 2021
Div 4 mellersta
Stockholmsserien div 2 (Nästa högsta divisionen)

Stockholmsserien div 5
Sanktan Div 1

 

Samarbete med Klubbens A- samt B-lag

Järla IF är pionjärer för herrfotbollen i Nacka. Vi har påbörjat en seriös satsning vilket vi nu ser framgångarna av. Herrlaget kommer 2021 spela i div. 4 med över 50% egenfostrade spelare i truppen. Lagets målsättning är att etablera sig i div. 3 och fortsatt rotera upp spelare från våra juniorer. Tillsammans med vårt B-lag (Herr-U) kommer vi kunna erbjuda spel i näst högsta divisionen i Stockholmsserien, dit man tog sig genom serieseger i div. 3 2020. Föreningens uttalade målsättning är att ha minst 50% egenfostrade spelare i klubbens seniorlag. 


Träning

Under 2021 kommer vi erbjuda våra spelare träning och matcher med Herr-A 

 

Arbetssätt

Vi arbetar med tydlighet i allt från beteenden, spelsätt och målsättning. Vi träna och lär ut fotboll enligt föreningens röda tråd, som sträcker sig från knatte till senior. På samma sätt ställer vi höga krav på tränare att ge varje enskild spelare bästa tänkbara förutsättningar att fortsätta utvecklas. Vi har en tydlig identitet som är viktig och vi förhåller oss till ett etablerat spelsätt i alla lag i herrorganisationen. 

 

Herr-J

Utöver Herr-U kommer det finnas ett juniorlag i föreningen. Efter höstlovet flyttas spelarna från P04 officiellt upp i Herr-Junior. Tillsammans med befintliga spelare kommer sedan en trupp att tas ut. Det kommer sedan successivt under hösten adderas spelare till truppen, då planen för hela herrorganisationen är att tillsammans bli 60-70 spelare. 

 

Faciliteter

Vår hemmaplan är Nacka IP som ligger centralt i Nacka endast 15 min med buss från Slussen. I vårt nyrenoverade klubbhus finns tillgång till gym, eget omklädningsrum, samlingslokaler, tvättstuga och mycket mer. 

 

INTRESSERAD?

Är du 16 år eller äldre kan du inför 2021 söka till vår herrrorganisation! Vi har fått flera frågor angående provspel i organisationen, och du kan redan nu kan ni göra intresseanmälan på följande länk . Under vecka 45 till 46 pågår provträning och söndagen den 8/11 genomförs en internmatch för er som provtränar med A-lag, Herr-U, Herr-J samt P05. Inbjudningar till vårt öppna provspel 8/11 kommer skickas ut under v.45. För frågor eller funderingar kring vår verksamhet, hänvisar vi till Victor på sportkontoret på victor@jarlaif.se .  

 


Järla IF och Hammarby IF FF i historisk samverkan!
2020-03-03 14:26
Järla IF och Hammarby IF FF i gemensam satsning för att stärka utvecklingen av fotbollsspelare i alla åldrar och nivåer.

Hammarby och Järla vill öka möjligheterna för barn och ungdomar att utvecklas som fotbollsspelare!
Föreningarna har därför enats om ett antal samarbetspunkter som över tid kommer att stärka båda föreningarna och göra oss bättre på att möta tillväxten och efterfrågan i regionen.

Satsningen inleds under våren med fokus på spelar- och ledarutveckling i form av ledarutbildningar, fotbollsskolor och gemensamma träningar. Bland annat kommer Järlas yngsta spelare kunna delta i Bajenligan som Hammarby arrangerar. Vidare kommer spelare få möjlighet att delta på Hammarbys plantskola en gång i veckan.

 


Peter Kleve Föreningschef Hammarby IF FF

"Jag är mycket glad att detta har blivit verklighet.
Järla är en väldigt fin klubb med lång tradition som lägger ner ett jättejobb på ungdomsverksamheten, precis som vi i Hammarby."


Håkan Amrén Ordförande Järla IF FK
"Det gläder oss att kunna starta upp ett samarbete med Hammarby.
Från Järlas sida har detta varit ett långsiktigt mål att i någon form, kunna hitta en samarbetspartner för att möta den ökande tillväxten"

Vi ser fram mot detta samarbete vilket vi är övertygad om, kommer stärka och utveckla föreningen.

Järla IF Styrelse

 
Järlas Webshop
Stolta Sponsorer
Bingo Stockholm - Alla hallar