Senaste nytt om restriktioner gällande CORONA / Covid 19
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Järla IF Fotbollsklubb
Med Hjärta och Hjärna

Välkommen till Herr-Junior 2021

Herr-J är Järlas juniorlag 2021 och består av spelare födda 2001-2004. 

 

Ledare

Ansvarig från sportkontoret: Victor Nelén – victor@jarlaif.se 

Huvudtränare: André Gomez 
Tränare: Blenard Saraci

Lagledare: Rickard Graff-Lonnevig

 

Herr-organisationens Serier 2021
Div 4 mellersta
Stockholmsserien div 2 (Nästa högsta divisionen)

Stockholmsserien div 5
Sanktan Div 1

 

Samarbete med Klubbens A- samt B-lag

Järla IF är pionjärer för herrfotbollen i Nacka. Vi har påbörjat en seriös satsning vilket vi nu ser framgångarna av. Herrlaget kommer 2021 spela i div. 4 med över 50% egenfostrade spelare i truppen. Lagets målsättning är att etablera sig i div. 3 och fortsatt rotera upp spelare från våra juniorer. Tillsammans med vårt B-lag (Herr-U) kommer vi kunna erbjuda spel i näst högsta divisionen i Stockholmsserien, dit man tog sig genom serieseger i div. 3 2020. Föreningens uttalade målsättning är att ha minst 50% egenfostrade spelare i klubbens seniorlag. 

 

Upplyttning till Herr-U

Inför säsongen 2021 fortsätter Järla sin satsning på Herr-U. Efter att ha vunnit div 3 (av totalt 7 divisioner) i Stockholmsserien, kommer vi spela i näst högsta divisionen för B-lag 2021. Flera juniorer har under året fått chans i träning och match med Herr-U, och några har flyttats upp permanent. 

  

Rotation upp från P05

Staben i P05 kommer bestå av en huvudtränare och två assisterande tränare, för att förenkla steget till juniorfotboll. Huvudtränare 2021 är Rickard Wingemo tillsammans med assisterande tränare André Gomez och Victor Froment. Redan nu är flera spelare från P05 uppe och tränar med såväl Herr-J som Herr-U. Laget kommer under säsongen 2021 spela i kval till U16 nationell alternativt div 1 och div 2, och ha ett utvecklat samarbete med Järlas Herr juniorer.

 

Träning

Under 2021 kommer vi erbjuda våra Juniorspelare träning med både Herr-A och Herr-U. 

 

Arbetssätt

Vi arbetar med tydlighet i allt från beteenden, spelsätt och målsättning. Vi träna och lär ut fotboll enligt föreningens röda tråd, som sträcker sig från knatte till senior. På samma sätt ställer vi höga krav på tränare att ge varje enskild spelare bästa tänkbara förutsättningar att fortsätta utvecklas. Vi har en tydlig identitet som är viktig och vi förhåller oss till ett etablerat spelsätt i alla lag i herrorganisationen. 

 

Faciliteter

Vår hemmaplan är Nacka IP som ligger centralt i Nacka endast 15 min med buss från Slussen. I vårt nyrenoverade klubbhus finns tillgång till gym, eget omklädningsrum, samlingslokaler, tvättstuga och mycket mer. 

 

INTRESSERAD AV ATT PROVSPELA?

Är du 16 år eller äldre kan du inför 2021 söka till vår herrrorganisation! Vi har fått flera frågor angående provspel i organisationen, och du kan redan nu kan ni göra intresseanmälan på följande länk . För frågor eller funderingar kring vår verksamhet, hänvisar vi till Victor på sportkontoret på victor@jarlaif.se .  

 

Nytt tillskott inom ledarstaben!
2019-03-26 17:34
Vi kan nu presentera vårt senaste tillskott inom ledarstaben som kliver in som tränare, Timur Öcal.

1. Berätta lite om dig som person och ledare?
20 år gammal fotbollsnörd som brinner för fotboll på alla nivåer. Spelat själv i Järla mellan 2012-2016. Dömt fotboll sedan 2013. Är en glad och driven person, men ställer mina krav på killarna. Planering och tid är det viktigaste för mig inom fotbollen. Planerar du rätt och lägger ner din tid så får du ut betydlig mer. 

2. Vad fick dig att signa på för Järla IF?
Som jag nämnde ovan har jag varit aktiv som spelare i klubben mellan 2012-2016. Sedan var jag även aktiv som tränare här en kortare period. 
Fick ett samtal utav ledningen, när jag fick en summering kände jag att detta är ett projekt jag vill leda tillsammans med resten av ledarstaben som jag sedan tidigare känner. 

3. Hur anser du att fotboll ska spelas?
Det jag tjatat på sedan årsskiftet är konditionen, snacket och laget framför jaget. En förstatouch med en kondition utgör det mesta på planen, tillsammans med spelförståelse. 

4. För de få som inte känner till dig, vad har du för erfarenheter inom fotboll?
Fotbollsspelare:
Järla IF 
Saltsjöbadens IF
Fotbollstränare:
Järla IF
Nacka FC
Fotbollsdomare
Division 4-7

Snabba frågor:
4-4-2 eller 4-3-3? 4-2-3-1
AIK eller Hammarby? AIK
Skjuta eller passa? Passa
Favoritspelare? Carles Puyol

Kommentar från Sam:

"Jag tror att vi kommer funka bra ihop eftersom vi har samma spelidéer och ser framemot säsongen tillsammans med dig"

Kommentar från Micke:
"En ung tränare med tränarerfarenhet från olika klubbar men är också utbildad domare. Timur har kommit in bra i gruppen och har bra idéer om hur vi ska utvecklas individuellt och som grupp"
Nya träningstider
2019-03-25 16:45
Vi tränar från och med 1 april.
Måndagar 20 - 21:30 i tältet.
Onsdagar 19 - 20:30 på Nacka IP2

OBS! Samling 45 minuter innan träningen, viktigt att ALLA kommer till samlingen.

Mvh
Lagledningen

Nu är spelschemat klart
2019-03-17 09:25
Hej.
Gå in under matcher och kolla spelschemat.
Om det är några matcher som du redan nu vet om att du inte kan spela, meddela det till någon av tränarna så vi kan planera i förväg.

Mvh
Lagledningen

Referat: Järla IF Fotbollsklubb - Råsunda IS
Matchen slutade 6-3
2019-03-10 22:16
 
Nu finns tabellerna upplagda
2019-02-19 08:17
Nu har på våra serier blivit klara.
Tabellerna finns upplagda i vänstermenyn och så fort spelschemat är klart så lägger vi in det under respektive tabell.


 
Järlas Webshop
Stolta Sponsorer
Bingo Stockholm - Alla hallar