Järla IF FK söker sportsligt ansvarig

Järla IF FK grundades 1914, är Sicklaöns största fotbollsförening och har sin hemmabas i Nacka. Föreningen har de senaste åren utvecklats till en av de största föreningarna i området med sina drygt 1000 verksamma barn och ungdomar och representationslag som satsar framåt. Föreningen har en stabil grund att stå på och ambitionen är att utvecklas ytterligare. Därför spänner vi nu bågen.

Vi ser positivt på framtiden då Nacka kommun bygger nya bostäder och vi som kommun växer, vi har eget klubbhus på Nacka IP och ett exklusivt samarbete med Hammarby IF FF.

Vi söker en sportsligt ansvarig med helhetssyn för hela verksamheten och placering blir på vårt kansli Nacka IP. I rollen ingår kansligöromål med sedvanlig administration på dagtid samt att vara ute i verksamheten på fotbollsplanerna under några kvällar i veckan och även på helger. Oregelbunden arbetstid om 40 timmar/vecka. Provanställning om 6 månader.

Du måste kunna ha många bollar i luften samtidigt och vara en mycket god administratör. Vår nya sportchef är våra tränarens tränare som följer upp och kvalitetssäkrar verksamheten och ser till att vi följer vår utbildning, värdegrund Röda Tråden och riktlinjer.

Arbetsuppgifter:

• Sportslig ansvarig och rapporterar till ordförande
  • Ansvarig för fotbollsutbildningen, utbildningsplan och planering av våra tränares utbildning
  • Extern och intern kommunikation med bl a kommunen, förbund, medlemmar….”
  • Rekrytera, tillsätta och följa upp tränare för junior och seniora verksamheten
  • Tillgänglig för föräldrar-, spelar- tränar- styrelsemöten
  • Löpande genomföra tränarmöten
  • Arrangera fotbollsskola, cuper, fördela träningstider, Nackamästerskapen
  • Administrera utbildningar, arrangemang, material m m och FOGIS
  • Skapa, följa upp, uppdatera och utveckla verksamhetsplaner, utbildningsplaner och riktlinjer.
  • Löpande uppdatera föreningens hemsida och övriga administrativa system
  • Tillsammans med kollega planera verksamhetsåret och samverka i gemensamma delar

Din profil

Vi tror att du tidigare jobbat på ett kansli, varit/är fotbollstränare och/eller sportchef och har ett brinnande intresse för fotboll. Kunskap om idrottens strategier är meriterande. Du har goda ledaregenskaper, social kompetent, noggrann och nyfiken. Gärna gedigen fotbollsutbildning, kunskaper i Office-paketet och proaktiv i ditt sätt. Bra om du har kunskap i Idrottonline, FOGIS och Sportadmin. Du kan uttrycka dig i det svenska språket både i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Ansökan

Din ansökan skickar du till castusia@bredband.net har du frågor är du välkommen att kontakta vår ordförande Håkan Amrén på 070-527 21 28. Din Ansökan vill vi ha senast 31 mars.

Vi följer löpande upp inkomna ansökningar för möte.

Varmt välkommen med din ansökan